Ползите от нощния крем

Грижа за Кожата

Ако искате да останете млади по-дълго време и огледалото да ви радва всеки път, щом погледнете в него, използването на нощен крем е задължително.

По време на сън в кожата започват регенериращи процеси, които обновяват клетките и благодарение на това изглеждате млади по-дълго време.

Този процес обаче трябва да бъде подпомогнат с нощен крем, за да бъде резултатът идеален и да не се мръщите сутрин на отоци и неприятния ефект на намачкване на кожата на лицето.

Мазане с Крем

Нощните кремове от ново поколение са пълни с полезни за кожата съставки, и тя ще ви се отблагодари за грижите, които полагате за нея, с мекота и сияние, привличащо погледите.

В състава на по-скъпите кремове влизат различни витамини, вещества, които провокират кожата да изработва повече колаген, полезни киселини, които я правят по-млада.

Но и по-евтините варианти на нощни кремове са много полезни за красотата на кожата, тъй като заглаждат фините и дори по-дълбоките бръчки. Не трябва да се пренебрегва използването на нощен крем, защото точно през нощта е моментът лицето ви да се разхубави и подмлади.

Нощен Крем

При липса на нощен крем използвайте какъвто и да е дневен крем или дори зехтин, за да осигурите на кожата си подхранване през нощта. Задължително е да подхраните кожата, за да бъде тя по-дълго време мека, еластична и да излъчва сияние. Нощният крем ще възстанови лицето ви от умората през деня и ще обнови всяка клетка на кожата.

Не забравяйте, че за да има ефект от нощния крем, той трябва да се нанася върху суха, предварително почистена от замърсяванията кожа – това става с гел за лице или с тоалетно мляко.

След като нанесете крема, изчакайте пет минути и попийте излишъците със салфетка. Ако не го направите, а кожата ви е склонна към образуване на черни точки, запушените пори могат да ви изненадат неприятно.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати