ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Ефектни прически с диадема

Ефектни прически с диадема

Прически с диадеми
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

През този сезон прическите трябва да бъдат с естествен вид – независимо дали говорим само за цветове, фризура или оформяне на косата. Колкото по-естествено, толкова по-актуално.

Дори се препоръчва, когато връзваме косата си да не се притесняваме, че не изглежда идеално или че някои кичур не се прибира, както ни се иска. Малко по-небрежният вид на опашката е добрият избор през този сезон.

Диадеми

Освен това на мода са и аксесоарите в косите. Някаква голяма красива шнола, която е прибрала косата ви закачливо само от едната страна или пък фиба с по-едър размер, която сте добавили странично. Не бива да пренебрегваме обаче и завръщането на диадемите в прическите.

Това прави нещата съвсем лесни, защото благодарение на тях можем да постигнем много интересни и лесни неща по отношение на косите си. Дори най-обикновената вързана коса може да изглежда изключително ефектно с един малък аксесоар.

Опитайте да направите косата си на букли, но не правилни и идеални – някои по-тънки, други по-едри с помощта на маша. След това оставете косата да поизстине и разрошете къдриците с пръсти.

Плитка диадема

Отделете само един преден по-дебел кичур, останалата част на косата отметнете назад и сложете диадема. Кичурът, който оставихте можете да закрепите с малка черна фибичка назад в косите, над диадемата.

Можете да оставите два кичура от ляво и дясно и да направите същото – изглежда ефектно и интересно и в същото време съвсем небрежно. Ако имате идея косата ви да е прибрана, също може да сложите акцент диадема, но този път малко по-навътре в косата ви. Хубавото при диадемите е, че има голям избор – от нежни и семпли до много екстравагантни и красиви аксесоари.

Красиво изглежда и ако си сплетете косата като плитка с помощта на предните кичури – по този начин ще направите диадема от собствената си коса. Още по-добре ако разделите косата си и й направите път на една страна, след което сплетете плитка.

Направете плитката-диадема от страната, където сте преметнали по-голямата част от косата. Важно е да не я пристягате много – помнете, че небрежното и естествено излъчване са най-важните през този сезон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати