ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Ефектен маникюр със станиол

Ефектен маникюр със станиол

Маникюр с фолио

Красивият маникюр е един от отличителните белези на една поддържаната жена. Мъжете се заглеждат именно в ръцете на бъдещите си избранички и в зависимост от това как ги намират, си правят съответните изводи с каква жена си имат работа.

Всяка жена обича от време на време да експериментира с маникюра си. Тук ще намерите най-новата мода в екстравагантните лакове.

За да си направите ефектния маникюр със станиол, са ви нужни лак за нокти в ментово - цвят, който е супер модерен тази година, безцветен лак и златно фолио. То може да се намери във всеки козметичен магазин. Ако не харесвате златно, то го заменете със сребърно или някакво друго.

Как да го направим: Първо се нанася основата. Отгоре се лакира с ментовия лак. Докато съхне, изрежете от златното фолио малки триъгълничета. Върху задната им част нанесете безцветен лак и поставете върху нокътя. Фолиото, което стърчи, се отстранява нежно с пила. За да бъде по-дълготраен маникюра, то отгоре нанесете слой безцветен топ лак.

Изпълнението е лесно и не изисква много време и усилия. А вариациите, които може да претърпи, са много. Можете например да смените както цвета на фолиото, така и този на лака. Освен това, от фолиото може да изрежете каквито формички си пожелаете, преди да ги залепите върху нокътя.

Маникюр

Освен маникюра с фолио, този сезон се залага на по-тъмните и все пак интересни елементи. Като при този, за който ще са ви нужни: лак за нокти в цвят по избор, черен лак, топ лак, лакочистител, памук и купичка.

Как да го направим: Нанася се основата, след което избраният лак и се изчаква да изсъхне. Междувременно купичката се пълни с малко вода, в която се кипват 3 капки черен лак. Изчакайте, докато черният лак изплува на повърхността.

Когато това стане, потопете пръстите си един по един в сместа, като отделяте 3 минути за всеки. Когато приключите, по пръстите ви ще има от черния лак, разтворен във водата. Не се тревожете - лакочистител и малко памук ще го премахнат. Това обаче се прави накрая.

Върху всеки от ноктите се нанася два или три пласта топ лак. Когато приключите, внимателно изчистете пръстите си с памук и лакочистител, като пазите ноктите.

Рейтинг

5 11
4 6
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати