Как Гуинет Полтроу поддържа външния си вид

Гуинет Полтроу

Сочената няколко пъти за най-красива жена на планетата - Гуинет Полтроу, често е критикувана заради манията си по здравословния начин на живот, но е факт, че нейните техники наистина вършат работа.

Гуинет спазва строги правила, когато поддържа външния си вид, заради което казва, че освен красива е и много здрава.

Когато актрисата е уморена и кожата ѝ е подпухнала, тя слага лицето си под струя студена течаща вода или в купа със студена вода. Полтроу не отрича и че посещава лазерни и колагенови процедури, за да поддържа кожата си млада.

Гуинет Полтроу

Но що се отнася до ботокса, 41-годишната звезда заявява, че никога не би се подложила на тази козметична процедура, защото я смята за налудничава.

Гуинет разкрива, че любимата ѝ детоксикация е с английска сол, която беше популяризирана от Виктория Бекъм и Ел Макферсън.

Сол

Детоксикацията с английска сол започва винаги по пълнолуние и продължава един ден след него, като всяка сутрин трябва да се пият на гладно по 10-15 грама английска сол, разтворени в 50-70 милилитра вода.

Един час след това трябва да изпиете прясно изстискан плодов сок от лимон, портокал или грейпфрут.

Когато Гуинет Полтроу почувства, че губи енергия, тя изключва от менюто си глутена, млечните продукти, захарта, алкохола и кафето в продължение на три дни.

Вода

Според звездата физическите упражнения също имат ключово значение за добрия външен вид. Актрисата казва, че не е необходимо редовно да посещавате фитнес салона, а можете редовно да се разхождате или да танцувате.

Активният начин на живот е от изключително значение за поддържането на младоликия външен вид.

Полтроу съветва жените по света да да втриват в лицето си кокосово масло, вместо харчат големи суми за скъпа козметика.

Гуинет смята и че кожата се запазва по-младолика и свежа, ако не се гримирате редовно. Самата актриса заявява, че е гримирана само от професионалисти, когато се появява на важни събития.

Звездата споделя, че така и не се е научила да се гримира сама, като дори не може да си постави спирала правилно.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати