Как да удължим миглите си?

Мигли

За повечето жени е от особено значение външният вид. Той обаче не включва само физическия облик. За да хванем окото, от значение са още тенът на кожата, оформянето на веждите, както и поддържането на красиви, дълги и обемни мигли.

По този начин се подчертава блясъкът в очите, така можете да накарате всеки мъж да се обръщат след Вас.

Може да постигнете много повече с миглите си, и то без помощта на спирала или изкуствени мигли.

Подобрителите за мигли без предписание са един безопасен метод да се сдобиете със зашеметяващ поглед. Формулата позволява те да се прилагат локално в основата на горния и долния клепач, откъдето те израстват. Производителите допълват, че може да се използва и за вежди, когато те са оскъдни и не подредени.

Очи

Обичайните подобрители за вежди са разработени на основата на простагландини. Това са активни вещества, получени от мастни киселини, от особено значение за човешкият организъм. Поставени обаче в областта на очите, те могат да предизвикат нежелани реакции, като затъмняване на ирисите и замъглено зрение.

Иновативната формула не съдържат хормони, а полипептиди, аминокиселини и други съставки, които подобряват визията на миглите и ги предпазват от накъсване. И всичко това без да оставят странични ефекти и без да са нужни специални предписания.

От проведените проучвания се установява, че новият метод подпомага растежа на миглите, ако се прилага поне 28 дни. При повечето случаи е нужно малко повече време – до 56 дни.

Клиничните проучвания показали, че 93 % от участниците съобщили за увеличаване дължината на миглите и тяхното здраве, след като са използвали продукта 28 дни. А за 83 % е имало подобрение и в техния обем. Доброволците е трябвало да използват подобрителят за мигли два пъти дневно, каквото е и предписанието за употреба.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати