Нестандартни идеи за разкрасяване

Разкрасяване

Повечето съвременни жени са доста суетни и добре познават всички процедури за разкрасяване. От друга страна, индустрията непрестанно ни залива с нови продукти и иновации, които да ни помогнат в усилията да станем неустоими.

Практиката обаче показва, че невинаги най-скъпото е най-добро. Има много нетрадиционни методи, които се явяват като евтина алтернатива за това как да постигнем добър ефект. За тях са ни необходими само подръчни средства и доза ексцентризъм.

Така например вместо стилизиращи продукти за укротяване на гривата, заложете на кисело мляко. Точно така – кисело мляко! Нанесете малко количество от него, преди да започнете да оформяте косата с маша или преса. Освен че я укротява, киселото мляко я предпазва от високите температури.

Коса

Един от универсалните продукти, с който може да почистите лицето си, е зехтинът. С него успешно се премахват грим и всякакви замърсявания. Освен че почиства из основи, зехтинът има и способността дълбоко да хидратира кожата на лицето.

Един от най-старите трикове за нанасяне на очна линия е този с тиксото. Въпреки хилядите продукти, които производителите предлагат, остава проблемът с нанасянето ѝ. За да стане то перфектно, залепете малко парченце тиксо в долната част на външния ъгъл на окото и нанесете желаното количество.

Кокосово масло

Вазелинът запазва ароматите за по-дълго. Колкото и нетраен да е парфюмът, той ще запази аромата си за по-дълго, ако преди това нанесете малко количество вазелин върху зоната, върху която ще пръскате с ароматната течност.

Вместо да приготвяте сложни маски за коса, единственото, което ви е необходимо, е кокосово масло. Нанесете го по цялата дължина и оставете да действа за 20 минути. След това отмийте с шампоан и балсам. Това ще върне блясъка на косата и ще заздрави косъма.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати