Задължителни грижи за кожата преди и след кола маска

1 от 4 Снимки

1. Забравете лосиона за тяло


Преди кола маска не трябва да нанасяте лосион по тялото по кожата в зоните, които ще обезкосмявате. Това няма да позволи оптимални резултати. Най-добрият вариант е да ексфолирате кожата ден по-рано. Това премахва мъртвите клетки и почиства порите. Ексфолирането трябва да се повтаря ежедневно, но ако сте забравяли често, ден преди кола маската също е вариант;

Кола маската е един от най-разпространените методи за обезкосмяване. Дамите често забравят, че освен по време на самия процес кожата се нуждае от грижи както преди, така и след него.

Правилното третиране на кожата преди и след кола маска е особено важно. С него се предотвратява появата на т.нар. враснали косми. Освен това улеснява манипулацията и забавя растежа на косъмчетата. Ето как да полагате правилни грижи за кожата преди и след кола маска:

Малцина знаят, но преди посещението на козметик кожата също трябва да се третира. За да хване кола маската, косъмчетата трябва да са дълги поне 6 мм. Ако са по-къси, може да не хване или ще се наложи да се нанася няколко пъти, което определено ще раздразни допълнително кожата.

В галерията горе събрахме останалите неща, които трябва да направите преди след обезкосмяването

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати