Прически, които мъжете смятат за противни

1 от 7 Снимки

1. Супер късо


Мъжът просто не разбира защо жената иска да изглежда като момче. Той го намира за неестествено. И макар на някои от световните величия, като Натали Портман и Шарлийз Терон да им отива, в ежедневието момиче с подобна прическа би ги отблъснало. За някои мъже това се асоциира с въшки – като малки момиченцата, които не могат да се справят с гадините, биват остригани като момченца;

Небрежната и естествена коса винаги е на мода. В същото време дамите са склонни да следват модните тенденции. Навярно все още помните хита сред фризурите през 70-те и 80-те години на миналия век, а именно - ситните и гъсти къдрички, напомнящи удивително на пудел, както и трайната ондулация.

И макар че всяка дама, причинила си подобно модно безумие в косите, да изглежда с поне 10 години по-състарена с подобни къдрици, това не пречеше едно време прическата да беше тотален хит.

Добре че положението днес е различно и критериите ни за естетитка и добра визия са по-ошлайфани.

За жалост обаче не всяка модерна прическа е по вкуса на мъжете. Има няколко вида прически, които отблъскват силния пол надалеч. Някои от тях дори могат да ги изплашат до смърт. Кои са те, разберете от галерията горе.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати