Прически, които мъжете смятат за противни

1 от 7 Снимки

1. Супер късо


Мъжът просто не разбира защо жената иска да изглежда като момче. Той го намира за неестествено. И макар на някои от световните величия, като Натали Портман и Шарлийз Терон да им отива, в ежедневието момиче с подобна прическа би ги отблъснало. За някои мъже това се асоциира с въшки – като малки момиченцата, които не могат да се справят с гадините, биват остригани като момченца;

Небрежната и естествена коса винаги е на мода. В същото време дамите са склонни да следват модните тенденции. Навярно все още помните хита сред фризурите през 70-те и 80-те години на миналия век, а именно - ситните и гъсти къдрички, напомнящи удивително на пудел, както и трайната ондулация.

И макар че всяка дама, причинила си подобно модно безумие в косите, да изглежда с поне 10 години по-състарена с подобни къдрици, това не пречеше едно време прическата да беше тотален хит.

Добре че положението днес е различно и критериите ни за естетитка и добра визия са по-ошлайфани.

За жалост обаче не всяка модерна прическа е по вкуса на мъжете. Има няколко вида прически, които отблъскват силния пол надалеч. Някои от тях дори могат да ги изплашат до смърт. Кои са те, разберете от галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати