Три маски запазват цвета на боядисаната коса при силно слънце

1 от 3 Снимки

1. Яйце и ром


Макар че комбинацията е доста необичайна, тя е и доста ефективна, защото предпазва косата от накъсване. Нужно е да смесите едно яйце с 2-3 супени лъжици ром и да нанесете маската по дължината на цялата коса, като я оставите да подейства за най-малко един час.

Температурите отдавна се покачиха, но горещините могат да нанесат големи вреди на косата ви, особено ако е боядисана. За да запазите цвета си през лятото, направете си някоя от домашните маски, които ви предлагаме.

Повечето професионални коафьори препоръчват на дамите да не се боядисват през летния сезон, но ако вече имате бели косъмчета няма как да се разделите с боята си.

Но когато се боядисвате редовно, трябва да полагате повече грижи за косата си. Освен подходящ балсам и шампоан за коса, поне веднъж в седмицата трябва да си правите маска с натурални продукти.

За домашните маски обаче трябва да имате повече свободно време, като е хубаво най-малко един час да останете със сместа на главата. Разгледайте галерията ни и вижте кои са най-добрите маски за боядисана коса.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати