ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Домашни почистващи лосиони за лице

Домашни почистващи лосиони за лице

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905235
1 от 3 Снимки

Лосион с розови листенца


За да го получите, трябва да поставите около петнадесетина розови листенца в 100 мл салицилов спирт. Опаковката се затваря добре с капачка и се оставя на тъмно място за едно денонощие. След това листенцата се отстраняват, а получената уханна течност се използва за почистване на лицето.
Комплект за педикюр 14 части
Препоръчано за теб:
Комплект за педикюр 14 части
37.00 лв.
Виж ››

Лосионът за почистване на лице е един от продуктите, които всяка жена трябва да има, без значение дали ползва грим, или не. Неговата роля е да премахва замърсяванията от кожата и да я оставя чиста, гладка, хидратирана и мек.

В козметичните магазини вече има голямо разнообразие от подобен род продукти, но ако предпочитате домашната козметика, лесно можете и сами да си направите такъв.

Достатъчно е да забъркате няколко съставки, които се намират лесно и са на достъпни цени. Вижте нашите три предложения за домашен почистваш лосион за лице в галерията по-горе.

Внимание! Когато прилагате някой от горепосочените лосиони за пръв път, наблюдавайте реакцията на кожата си. Ако усетите раздразнение, парене или зачервяване, отмийте бързо продукта и не повтаряйте процедурата отново. Не прилагайте лосиона с розови листенца, ако сте алергични към салицилова киселина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати