Не прави така! Основни грешки при поставянето на червило

1 от 5 Снимки

1. Липса на хидратация


Добре хидратираното тяло изглежда здраво и това важи за всяка част от него. Днес почти всички съвременни червила съдържат овлажняващи агенти. Някои дори съдържат балсам за устни. Запомнете, че доза допълнително овлажняване никога не е излишна. Това е особено важно, когато сме изложени на сухия въздух в офиса. За да са винаги добре овлажнени устните, нанесете плътен слой балсам върху устните си и изчакайте две минути, докато попие. Стиснете салфетка между устните си – така излишното ще попие. Чак след това нанесете червилото.

Червилото е финалният щрих към перфектния грим. За да стои перфектно, е нужно да се поставя правилно.

Яркият цвят на устните е най-добрият аксесоар, който може да направи устните ви секси и неустоими. Гледайки звезди като Скарлет Йохансон например осъзнаваме, че яркото червило наистина може да накара една жена да изглежда истински вълшебно. Само този детайл може да се превърне в ключова характеристика на визията ви.

Червилото, освен че може да ви накара да изглеждате перфектно, може да ви прати и в другата крайност. Така че е добре да се запознаете с най-често срещаните грешки при поставянето на червило. Свикнете ли да ги избягвате, ще изглеждате повече от прекрасно във всяка една ситуация. Разгледайте нашата галерия и разберете какво не трябва да правите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати