Удължете живота на летния маникюр с тези трикове

1 от 5 Снимки

1. Нокътната плочката


Нокътната плочка трябва винаги да е добре почистена. От нея трябва да се премахнат всички остатъци от стар лак, както и мазнините. Това гарантира по-дълъг живот на лака. Измиването с вода и сапун не помага, така че най-добре се доверете на обезмаслител за нокти. Той се нанася след щателното премахване с лакочистител на предишния лак;

През лятото маникюрът е много по-нетраен. Причините са много, а резултатът често е плачевен.

По време на ваканцията и лятната почивка е много по-лесно да съсипете ноктите си. Морската вода, която скоростно отмива лака, е само един от враговете на перфектния маникюр.

Маникюрът през лятото бързо и сигурно добива плачевен вид. Той се лющи, изтрива и губи блясък си. Ако по време на лятната си почивка сте забравили да сложите средствата за поправянето му, то положението определено не е розово.

Ако няма как да поправяте щетите по ноктите си ежедневно, няма причина да се тревожите. Маникюрът може да бъде много по-дълготраен през летните месеци. Това изисква определени приготовления от ваша страна, преди да се впуснете през глава в поредното щуро лято. Как винаги да бъдете красиви и модерни, вижте в галерията горе.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати