Най-ефективните домашни серуми за гъсти мигли и вежди

1 от 4 Снимки

1. Домашен серум с рициново масло


Смесете 1 с.л. рициново масло, 1 с.л. зехтин и 1 ч.л. сок от алое вера. Всички съставки се разбъркват, след което се нанасят върху миглите и веждите с помощта на стара и почистена четка от спирала, тампон за уши или с пръст, като се внимава серумът да не попадне в очите. След като се престои с него тридесет минути, може да се отстрани със сух тампон за грим. Прилагайте всеки ден до достигане на желания резултат.

Дългите и гъсти мигли без съмнение правят погледа на дамите много по-драматичен, женствен, изразителен и чаровен. Те приковават вниманието на мъжете и го запленяват на мига. Затова и жените непрекъснато се опитват да направят миглите си по-дълги и обемни.

И докато за някои от представителките на нежния пол това не се налага чак толкова, защото са имали късмета да се родят със забележителни клепки, то към други природата не е била толкова щедра.

За да се добият с миглите на мечтите си, вторите трябва да използват специални спирали или други методи за сгъстяване на ресниците си, които обаче не са особено натурални, а и в повечето случаи струват скъпо.

Същевременно има доста домашни серуми за разкрасяване, които се приготвят лесно и могат да сторят чудо с миглите ви. Вижте някои от тях в галерията ни и ги прилагайте, за да подчертаете своята нежна страна. Използвайте ги както за да удължите миглите си, така и за да сгъстите веждите си.

Внимание! Преди да приложите горепосочените средства за разкрасяване, уверете се, че не сте алергични към някоя от съставките в тях. Ако след като нанесете продуктите, почувствате раздразнение, измийте ги веднага и не ги прилагайте отново!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати