Ето как да премахнеш разширените пори само за 3 дни

1 от 4 Снимки

1. Маска с яйца


Единственият минус на яйчената маска, е миризмата. Ако тя не ви допада, може спокойно да добавите съставки, които ще подобрят аромата ѝ.

Необходими продукти: 1 яйчен белтък. 2 с.л. овесени ядки, 2 с.л. лимонов сок

Начин на приготвяне:

Белтъкът от яйцето се смесва с овесените ядки и лимоновия сок. Получената паста нанесете на лицето. Оставете я да действа за 30 минути, изплакнете със студена вода и се радвайте на освежената си кожа.

С напредването на възрастта явления като разширени пори по лицето и тялото се превръщат в нещо обичайно за жените. За щастие има народни методи, с които само за 3 дни ще преборите това състояние.

Порите по лицето и тялото са нещо естествено. Всеки човек има безброй пори по кожата си, които на млади години не се виждат с невъоръжено око, но след това започват да се забелязват. Колкото по-разширени са те, толкова по-зле изглеждат.

И все пак това не бива да ни отчайва. Малко жени знаят, че уголемените пори не са постоянно състояние и лесно могат да бъдат намалени. Съществува огромно разнообразие от естествени средства, които ефективно помагат в борбата с порите. А най-хубавото е, че резултатите се забелязват само след броени дни!

Вижте в галерията ни три домашни средства, с които ще си върнете прекрасния вид на кожата много лесно и ще забравите за грозните пори.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати