5 козметични продукта, които трябва да носите на сватбата си

1 от 5 Снимки

1. Червило


Целувате гостите и любимия, вдигате тежки наздравици, тост след тост – няма червило, което да издържи на подобно предизвикателство. Червилото е гримът, който избледнява най-бързо. Ето защо трябва да имате джобна версия в близост до вас. Ако гримьорът ви е наблизо – то нека от време на време слага на устните ви по малко от него. Най-добре червилото се нанася с пръсти, но трябва да внимавате да не изцапате бялата рокля.

Всяка жена трябва да се чувства като най-красивата на света в своя сватбен ден. Дори да има сълзи пред олтара и изтощителни танци до сутринта, трябва да имате под ръка куп помощници, които да се грижат всичко да е наред. Това е правилният път към перфектната сватба.

Преди сватбата всяка булка преминава през куп разкрасителни процедури. Предварителната подготовка трае с месеци, а в големия ден задължителни са прическата и гримът. Колкото и добре да са направени те, фактори като време и продължителните ритуали могат да ви изиграят лоша шега.

В малката булчинска чантичка, ако изобщо има такава, има и много малко място. Няма как в нея да поберете купищата си запаси с гримове. Добре е все пак на ръка разстояние от вас да имате 5 основни козметични продукта.

Кои са нещата, с които ще съумеете да задържите перфектната визия до края на вечерта, вижте само в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати