Прическата според формата на лицето

1 от 5 Снимки

Квадратно лице


По-остри черти на челото и по-силно изразена челюст, това лице наподобява квадрат. За да бъде подчертана харизмата му, косата трябва да е дълга и права, а бретона – плътен. Други варианти, които може да опитате, е боб с бретон или вълнисти коси с филиран бретон.

Здравата и лъскава коса определено е най-хубавото нещо, с което може да се похвали едно момиче. След като сте положили немалко усилия, за да се сдобиете с буйна грива – време е да подберете правилната прическа спрямо формата на лицето си. А това не е толкова лесно, колкото си мислите.

Изборът на перфектната фризура трябва да се превърне в мисия номер едно за всяка жена. Съществуват няколко типа коса, спрямо които може да се ориентираме. На всяко от тях отиват по няколко типа прически. Това ни позволява, при желание, да променяме изцяло визията отново с нещо, което ни отива.

Няма по-хубаво нещо от това да се чувстваш красива. Дори косата да е здрава и бляскава, ако сте заложили на прическа, която скрива предимствата или излага на показ недостатъците ви – ефектът ще се изгуби. Ето защо е важно да избирате прецизно и точно.

За да не ви мъчим повече, тук сме ви приготвили списък с различните типове лице и прическите, които им отиват. Проверете в коя категория попадате Вие и не се колебайте да последвате съветите ни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати