Няколко хитрини за безупречен външен вид на кралските особи

Няколко хитрини за безупречен външен вид на кралските особи
Снимка: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Кралските особи не са суперхора. За да изглеждат съвършени, те разчитат не само на собствената си красота, но и на гримьорите си. Ето няколко трика за разкрасяване, които ще ви помогнат да изглеждате безупречно.

Упражнявайте лицето си. Това може да стане с усмихване. Меган Маркъл твърди, че трикът работи, независимо колко глупаво се чувствате, докато го правите. Усмихнете се 15 пъти, преди да излезете. Това ще направи челюстта и скулите ви по-изваяни.

Винаги трябва да имате балсам за устни под ръка, за да държите устните си хидратирани. Така ще ги поддържате меки и красиви.

Използвайте масло от шипка за освежаване на кожата. Твърди се, че това е един от продуктите, който помага на Кейт Мидълтън, за да изглежда толкова добре.

Изберете правилно цветовете на продуктите за лице, за да подчераете естествения си вид.

С помощта на хайлайтър не само можете да скриете някакъв дефект на кожата на лицето, но и да освежите очите си. За да ги отворите, особено сутрин, нанесете хайлайтър във вътрешните ъгли.

Друг трик, за да изглеждате по-будни, е да извиете миглите.

Спиралата поставяйте и в корените на миглите, като започнете от ъгъла на окото. Ако изберете хубава спирала, може да изглеждате перфектно със собствените си мигли.

За подчертаване на очите и постигане на перфектен опушен ефект, използвайте очна линия, която е под формата на гел.

Когато слагате основа за грима, не го правете на цялото лице. Нанесете само на местата, на които има нужда. За целта е най-добре да използвате специална гъбичка, а не пръстите си или четка.

Не прекалявайте с грима. Можете да подчертаете не повече от два елемента. Ако направите плътни устни и тежък грим на очите, носете светъл руж.

Вечер винаги почиствайте лицето си от грима.

За да се чувства и изглежда прекрасно кожата по цялото тяло, редовно използвайте лосион за тяло.

За да запазите формата на сложния кок, използвайте фина мрежа за коса. Ако е съобразена с цвета на косата, ще бъде почти незабележима.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати