Как да нанасяме спирала?

Нанасяне на спирала

Слагането на спирала е онзи трик, с който изглеждаме блестящо, дори да сме сложили само нея върху лицето си. Тя се притичва на помощ винаги, когато бързаме, искаме да изглеждаме небрежно красиви или да постигнем поглед, с който да сразим обекта на желанията си.

На пазара се предлага огромно разнообразие от марки и видове спирали. Това прави изборът едновременно лесен и труден, тъй като за перфектна визия, трябва да откриете спиралата, която ви подхожда най-много. Дали се нуждаете от обем, удебеляване или удължаване на миглите?

Спиралата намира място във всяка дамска чанта. Ето как да нанасяме спирала?

1. Нанесе спирала първо на долните, после на горните мигли, от вътрешния към външния ъгъл на очите. Така ще постигнете мечтания изразителен поглед.

2. За да не се занимавате с почистване на петна върху клепачите, отворете широко очи. Ще си спестите евентуално размазване, напластяване или други излишни усилия за направата на перфектния грим.

3. За равномерно нанасяне, четката се държи в хоризонтално положение. След това, обръщайки я вертикално, може да подчертаете върха на всяка мигла. В случай, че се получи сплъстяване си подгответе гребенче за разресване на мигли.

4. Ако сте решили да добавите сенки за очи, го направете преди нанасяне на спирала. Така, миглите ще придобият визуален обем за допълнителен ефект. Хубаво е спирала да се нанася на два слоя.

Нанасяне на спирала

5. Обърнете внимание на корена на миглите. Нанасянето на спирала започва оттам. За да избегнете слепване особено, ако не разполагате с гребенче за разресване, обърнете четката вертикално и нанесете върху връхчетата на миглите.

За на извиете максимално миглите, въртете четката, докато нанасяте спиралата. Ако не успеете да получите желания ефект, използвайте уред за извиване на мигли.

Спиралата ви дава възможност да експериментирате. Черната отива на всякакви очи, но ако искате да постигнете различна визия, може да използвате и други цветове. Изберете според повода.

Също така бихте могли и да смесите няколко спирали. Всичко е въпрос на вкус и усещане. Използвайте любимия си грим с удоволствие, за да покорявате всички с изразителния си поглед, постигнат благодарение на нейно величество спиралата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати