ezine.bg»Статии»Здраве»Лечение и Процедури»Египетски медици откриха лек за СПИН

Египетски медици откриха лек за СПИН

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
СПИН
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Египетски военни лекари сензационно съобщиха, че са открили лекарство срещу коварния СПИН, който се определя като чумата на века. Медиците добавиха и че са намерили лек и за хепатит С.

Иновативното лечение е разработено от генерал на медицинската служба на африканската държава Ибрахим Абдел Ати и полковник на ведомството Ахмед Амин. Лечението се базира върху препарати и апаратура, които са се прилагали комбинирано върху пациентите.

Новата технология за лечение на СПИН и хепатит С е наречена Complete Curing Device (CCD). Иновативната технология проследява и унищожава вирусите само за шест месеца.

Медиците са провели няколко експеримента с няколко животни и един човек през последните 33 месеца. Резултатите от изследването показали, че коварните болести вече могат да бъдат успешно лекувани.

Complete Curing Device е метод, който се разработва през последните 20 години, като 70% от изследванията са се извършвали в руски лаборатории в Дубна.

Вируси

Курсът на лечение продължава точно шест месеца. Първоначално пациентът трябва да приема медикаменти в продължение на 10 дни. В зависимост от състоянието му, всеки ден по един час болният се подлага на лечение с апарат и после пак с медикаменти до изтичане на шестте месеца.

"При всички пациенти, които преминаваха теста, открихме, че след курса на лечение вирусите изчезват от организма" – заявил Адбел Ати.

В най-скоро време се очаква сензационният метод на лечение да бъде достъпен за милионите болни по цял свят.

В същото време американски лекари успяха да спрат развитието на вируса СПИН при новородено бебе само за 4 часа.

Това беше вторият случай на излекувано бебе, родено с ХИВ-вируса. Миналият април лекари в Лос Анджелис, приложили нов метод за лечение на СПИН, излекуваха новородено от вируса.

През 2013 година също бяха извършени няколко революционни пробива в лечението на ХИВ-вирус, като на двама пациенти беше присаден костен мозък, който унищожи инфекцията в организма.

След успешно лечение новородено момиченце от Мисисипи, родено с вируса на СПИН, сега е живо и здраво и вече е на 3 годинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Учен
Учен
21.05.2015 17:36
Поровете малко и прочетете историята, защото не сте разбрали нещо. Египтяните нищо не са открили, а откупили от един англичанин. А той пък ги е измамил, т.е. " откритието" не струва.
0
1