ezine.bg»Статии»Здраве»Лечение и Процедури
Лечение и Процедури

Лечение и Процедури

Лечение и процедури при различни видове заболявания. Какви са общоприетите лечебни процедури при различните здравословни проблеми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лекуване на гнойна торбичка на венецаЛекуване на гнойна торбичка на венеца
04 Дек.
7
Rosi Stoyanova
Ако на венеца ви се образува гнойна торбичка, най-добре първо отидете на зъболекар и съчетайте лечението с народни средства.
Как да сваля оток?Как да сваля оток?Универсален метод за свалянето на отоци е студеният компрес. За да се направи, най-често се използва гумен мехур (тремофор), найлонов плик или торбичка, пълна с натрошен лед.
МезотерапияМезотерапия
27 Ноем.
Мезотерапията за първи път е въведена от френския лекар д-р Мишел Пистор през 1952 г. , тя е минимално инвазивна процедура, която е широко използвана в Европа и не само там, за лечение на различни травми и заболявания.
Инжекции за отслабване - плюсове и минусиИнжекции за отслабване - плюсове и минусиКаквото и да си говорим, темата за отслабването винаги ще остане на дневен ред и никога няма да се изчерпи. Инжекции за отслабване - плюсове и минуси.
Захранване след операция на дебелото червоЗахранване след операция на дебелото червоСъществуват основни правила за хранене след операция на дебелото черво. Хранителния режим може да се прилага и при гастрит, язвена болест, както и след каквито и да е операции на стомашно-чревния тракт.
Холистична терапия - същност, принципи и предимстваХолистична терапия - същност, принципи и предимстваХолистичната терапия се практикува от векове за лечение на ума, духа и емоциите. Тя помага за възстановяването на физическия и енергийния баланс на тялото. Предимства на холистичната терапия.
Тези упражнения облекчават болката при артрит на ръцетеТези упражнения облекчават болката при артрит на ръцетеАртритът е възпалително заболяване, което може да засегне ставите на всяка възраст. Тези упражнения облекчават болката при артрит на ръцете:
За какво е полезен масажът с масло от черен кимионЗа какво е полезен масажът с масло от черен кимионМаслото от черен кимион е толкова ефективно, че си е заслужило името на лек за всичко. Маслото от мерен кимион е добър избор за масажно масло. За какво е полезен масажът с масло от черен кимион?
За какво помагат масажите с вендузи?За какво помагат масажите с вендузи?Алтернативната медицина използва метод, наречен вендузотерапия за подобряване на общото здравословно състояние и визията на кожата. За какво помагат масажите с вендузи?
Замразяване на яйцеклетки - всичко, което трябва да знаемЗамразяване на яйцеклетки - всичко, което трябва да знаемВ днешно време замразяването на яйцеклетки вече е утвърдена медицинска процедура. Какво трябва да знаем за замразяването на яйцеклетките? Каква е успеваемостта при замразяване на яйцеклетки? Има ли рискове при замразяване на яйцеклетки?