Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

Боксерки

Господата, които възнамеряват да стават татковци, най-добре да забравят за тесните боксерки. Впитото бельо определено не е най-подходящата дреха за бъдещите бащи. Това сочи изследване на американски лекари, които освен всичко приканват мъжете да спят голи, за да бъдат по-плодовити.

Медиците са на мнение, че видът на бельото оказва влияние върху качеството на семенната течност, пише изданието Дейли мейл. Според тях представителите на силния пол, които планират да имат наследници, е добре да слагат по-широки боксерки. Причината е, че според тях прилепналото към интимните части бельо предизвиква прегряване, което пък, от своя страна, влияе неблагоприятно на спермата.

До тези притеснители изводи лекарите стигнали, след като анализирали данни на 501 господа, правещи опити да имат дете. Пациентите били разпределени в групи. Участниците в първата група слагали свободни бельо през дяна, а вечер си лягали напълно голи. Същевременно останалите участници носели доста прилепнало бельо през деня и вечер отново лягали с такова.

Сперма

В крайна сметка лекарите открили съществена разлика между мъжете от двете групи. При първите господата нивото на увредените сперматозоиди било с двадесет и пет процента по-малко, отколкото при онези, носещи прилепнало бельо.

По-старо изследване пък показва още нещо любопитно относно неносенето на бельо и плодовитостта на мъжката половина на човечеството. Мъжете, които слагат шотландски полички, са сравнително по-плодовити от останалите, убедени са шотландски изследователи.

Те са на мнение, че носенето на прословутата шотландска поличка без бельо отдолу всъщност е чудесна среда за формирането на здрава семенна течност. При това положение тестисите имат адекватна телесна температура /малко по-ниска от тази на останалата част на тялото/ и могат да произвеждат нормално количество семенна течност.

Специалисти разкриват тревожния факт, че през последните няколко десетилетия качеството на мъжката сперма е намаляло. За това допринасят повишеното ниво на стреса в работата, лошото хранене, обездвижването и въобще начинът на живот. Изглежда, че носенето на бельо, което не е достатъчно анатомично, също е сред факторите, влияещи върху плодовитостта на мъжете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати