ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети
Здравни Съвети

Здравни Съвети

Здравни съвети полезни за нашето здраве. Общоприети методи и съвети за дълъг и здравословен живот. Здравни съвети за различни видове заболявания. Нашите съвети имат само информативен характер и не заместват консултацията със специалист!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Всичко, което трябва да знаем за Авирон РапидВсичко, което трябва да знаем за Авирон Рапид
19 Септ.
Admin
Авирон Рапид е хранителна добавка, която стана наистина популярна през последните години. Лекарите започнаха да го добавят в рецептите с лекарства, срещу различни вирусни инфекции и дори при Ковид 19.
Стероли - същност, действие и къде се съдържатСтероли - същност, действие и къде се съдържатСред веществата, важни за организма на човека, се нареждат и стеролите. Те служат за контрол на пропускливостта на клетъчните мембрани и влияят върху процесите на метаболизма. Стероли - същност, действие и къде се съдържат:
Възстановяване след втори инсултВъзстановяване след втори инсултИнсултът е животозастрашаващо увреждане на мозъка. Той се проявява с различни симптоми, в зависимост от това кои мозъчни дялове са увредени. Възстановяване след втори инсулт:
Защо задължително трябва да се разхождаме след вечеря?Защо задължително трябва да се разхождаме след вечеря?Когато мислите за разходка, не се фокусирайте веднага върху изминаване на 10 000 стъпки. Това изобщо не е необходимо.
Ресвератрол - защо е важен и как да си го набавимРесвератрол - защо е важен и как да си го набавимКогато става въпрос за отслабване, дълголетие, запазване на младостта на кожата и други примамливи алтернативи в живота се споменава и думата ресвератрол като новото здравословно и бюти чудо.
Симптоми при недостиг на витамин В3Симптоми при недостиг на витамин В3Ниацин (витамин В3) е един от най-стабилните витамини. Той е устойчив на алкали, топлина и оксидация. Препоръчителната дневна доза витамин В3
Домашни средства срещу главоболиеДомашни средства срещу главоболиеИмате главоболие? То може да бъде доста смущаващо, нарушавайки способността на човек да свърши каквато и да е работа. Домашни средства срещу главоболие.
Кръвоспиращи средстваКръвоспиращи средстваКръвоизливът е често срещано здравословно състояние, което може да възникне вследствие на различни фактори. Кръвоспиращи средства:
Защо вечно сте уморени?Защо вечно сте уморени?Ето някои неща, които могат да обяснят на какво се дължи постоянната умора. Ако 10-15 дни непрекъснато сте уморени, направете промени в програмата си – намалете работата, прехвърлете част от домашните задължения, откажете някои ангажименти и. . .
Задължителни уикенд ритуали за здравеЗадължителни уикенд ритуали за здравеНе позволявайте двата дни от уикенда да провалят целите, които сте си поставили, за да имате здравословен начин на живот. Придържайте се към задължителни уикенд ритуали за здраве.