Ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети
Здравни Съвети

Здравни Съвети

Здравни съвети полезни за нашето здраве. Общоприети методи и съвети за дълъг и здравословен живот. Здравни съвети за различни видове заболявания. Нашите съвети имат само информативен характер и не заместват консултацията със специалист!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Причини и лечение на гъбички по ноктитеПричини и лечение на гъбички по ноктите
15 Септ.
Хора, които са застрашени от гъбички. Заболявания, увреждащи нокътната плочка. Начини за установяване на зараза с гъбички по ноктите. Домашно лечение на гъбички по ноктите. Диагностициране и лечение на Онихомикоза
Колко крачки на ден трябва да правим, за да сме здравиКолко крачки на ден трябва да правим, за да сме здрави
16 Август
Колко крачки на ден трябва да правим, за да сме здрави. Мит ли е, че трябва да правим по 10 000 крачки на ден? Какво казват изследванията?
Здравословни причини за сутрешно главоболиеЗдравословни причини за сутрешно главоболие
15 Август
Събуждането с главоболие може да попречи на началото на деня ви. Въпреки че сутрешното главоболие може да се дължи на различни фактори, те не винаги са причина за безпокойство.
Какво е водно тегло и как да се отървем от него?Какво е водно тегло и как да се отървем от него?
24 Юли
Водното тегло се отнася до задържането на излишна вода в организма, което може да доведе до временно увеличение на теглото. Това състояние не е свързано с натрупване на мазнини, а по-скоро е резултат от различни фактори.
Вагинален пробиотик - ползи и приемВагинален пробиотик - ползи и прием
23 Юли
Вагиналният пробиотик става все по-популярен сред жени, търсещи натурални и безопасни методи за поддържане на здравето на интимната зона. Как се приема вагинален пробиотик. Ползи от вагиналния пробиотик
Флуорирана паста за зъби - ползи и вредиФлуорирана паста за зъби - ползи и вреди
09 Юли
Флуорирана паста за зъби - ползи и вреди. Правилната устна хигиена е от особено значение за здравето на зъбите и венците ни. Вреден ли е флуорът в пастите за зъби. Какви са редите и ползите от пастата за зъби с флуор?
Асиметричен псориатичен артритАсиметричен псориатичен артрит
08 Юли
Асиметричният псориатичен артрит е вид възпалително заболяване на ставите, което се характеризира с комбинация от псориазис (кожно заболяване) и артрит (възпаление на ставите).
Как да си набавим натурален протеинКак да си набавим натурален протеин
02 Юли
Протеините са важни за всичко хора, но най-вече за веганите и тези, които не консумират месо и риба. Най-добрият начин за набавяне на тази важна субстанция са натуралните източници.
За спокоен сън: важни съвети при избор на маска за спанеЗа спокоен сън: важни съвети при избор на маска за спане
20 Юни
Маската за сън е един от най-полезните аксесоари за подобряване на качеството на съня. Тя помага да се създаде тъмна и комфортна среда, която спомага за по-добър и спокоен сън. За спокоен сън: важни съвети при избор на маска за спане.
Неочаквани ползи от спането с маскаНеочаквани ползи от спането с маска
18 Юни
Сънят играе решаваща роля за поддържането на нашето физическо и психическо благополучие. Неочаквани ползи от спането с маска: