ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети
Здравни Съвети

Здравни Съвети

Здравни съвети полезни за нашето здраве. Общоприети методи и съвети за дълъг и здравословен живот. Здравни съвети за различни видове заболявания. Нашите съвети имат само информативен характер и не заместват консултацията със специалист!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да увеличим обема на сперматаКак да увеличим обема на спермата
16 Дек.
1
При много мъже количеството и качеството на мъжките сперматозоиди е въпрос на чест и самочувствие. В интерес на истината това са два съвсем различни аспекта от способностите на мъжката репродуктивност.
Кестени по време на бременност и кърменеКестени по време на бременност и кърмене
16 Дек.
Правилното хранене по време на бременност и кърмене допринася в голяма степен за доброто развитие на плода. Поради това за него трябва да се имат предвид всички съвети, давани от специалистите.
Естествени начини за справяне с псориазиса тази зимаЕстествени начини за справяне с псориазиса тази зима
07 Дек.
Псориазисът е доста често срещано, незаразно кожно заболяване, което води до червени, люспести петна по кожата. Естествени начини за справяне с псориазиса тази зима.
Диагностициране на бронхопневмонияДиагностициране на бронхопневмония
03 Дек.
Хората, които са на възраст над 65 г. , са със значително по-голям риск да се разболеят от бронхопневмония. Както всяко едно друго заболяване, така и бронхопневмонията се диагностицира, след като бъдем прегледани
Главоболие сутрин - на какво се дължиГлавоболие сутрин - на какво се дължи
25 Ноем.
Причините за сутрешното главоболие може да са много на брой, но тук ще изброим някои от най-често срещаните. Главоболие сутрин заради безсъние Главоболие сутрин заради мигрена. Главоболие сутрин заради хипертония
Как да си набавим естроген при менопаузаКак да си набавим естроген при менопауза
23 Ноем.
Менопаузата е съществен момент от живота на жените, тъй като през този период настъпват важни промени в организма им. Как да си набавим естроген при менопауза?
Витамини за фертилитетВитамини за фертилитет
20 Ноем.
Приемът на определени витамини като добавки или с храни, съдържащи тези витамини във високи дози, увеличава фертилитета. Витамини за фертилитет:
Вредите от тютюнопушенето върху зъбитеВредите от тютюнопушенето върху зъбите
16 Ноем.
Употребата на тютюн има ужасни последици и е един от най-опасните рискови фактори за здравето. Вредите от тютюнопушенето върху зъбите.
Днес е Световен ден за борба с диабетаДнес е Световен ден за борба с диабета
14 Ноем.
1
Днес, 14 ноември, е Световен ден за борба с диабета. На този ден организации от над 160 страни обединяват своите усилия срещу коварната болест. В България над 300 000 души страдат от диабет.
Какво да правим, когато ни се бели кожата?Какво да правим, когато ни се бели кожата?
06 Ноем.
Кожата е най-чувствителната и уязвима част от тялото, а същевременно тя е органът с най-силно проявената защитна функция. Какво да правим, когато ни се бели кожата?