Кризи, болка и стрес – излекувайте ги с енергийните точки на тялото

1 от 4 Снимки
Кризи, болка и стрес – излекувайте ги с енергийните точки на тялото
Снимка: Pinterest

1. При вълнение


Ако се вълнувате преди изпит или се притеснявате да говорите пред публика, осъзнайте проблема. Първата стъпка към решаването е признаването на съществуването му. Следващата стъпка е стимулирането на енергийна точка. За целта задръжте месестия външен край на кутрето си с палеца си. Колкото по-силен и продължителен е натискът – толкова по-бързо ще изгоните страха, тревогата и вълнението.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Тялото ни е една микровселена, която крие отговорите на всички въпроси. То е изградено от преплитащи се енергийни меридиани и точки, чието стимулиране разрешава всички проблеми.

В нормално състояние през тялото ни протича поток от енергия. Под кожата в различните части на тялото са скрити различни важни енергийни центрове, отговорни за този поток. Физическите и емоционални травми обаче го блокират. За да променим механизма, да премахнем блокажите и да възстановим баланса, е нужно да стимулираме определената точка, в която е бил нарушен.

Традиционната китайска медицина дели енергийните меридиани в тялото на 12. Там, където се пресичат, те са най-мощни. Именно тези точки се масажират при различните неразположения. Резултатът е общо подобрение на здравословното състояние, кръвообращението и общото здраве.

За да се справите с всеки проблем, трябва да знаете как да подходите при всяка житейска криза. Виж в галерията, за да можеш да си помогнеш сам.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати