5 причини за тъмни кръгове под очите

2 от 5 Снимки

2. Слънцето


Да, то снабдява организма ни с меланин и прави кожата ни да придобие приятен златист загар. Но също така допринася за увеличаване на тъмните кръгове под очите. Там кожата е прекалено деликатна и лесно се пигментира.

Много е вероятно повечето хора да Ви завиждат, ако си падате по нощния живот, по купоните, баровете, дискотеките и т.н. Но освен че си падате, можете и да си го позволите. Все още нямате деца или пък спокойно ги оставяте на бабите или детегледачките.

Нямате "досадна" половинка, която да Ви прави забележки или пък напротив- имате половинка-купонджия, който Ви придружава на всички нощни мероприятия. Дотук всичко изглежда наред.

При подобен начин на живот обаче шансът да не се събудите някоя сутрин с тъмни кръгове и торбички под очите е минимален. А може и да стане ежедневие.

Чудесна идея ще е да си закупите специализирана козметика за намаляване на подобни визуално неприятни "дефекти" или пък да използвате добре изпитаните народни методи за премахване на тъмните кръгове и торбичките под очите - напоени памучни тампони с розова вода или изстудени компреси от пакетчета зелен чай.

Преди това обаче е добре да се запознаете кои са най-честите причини за появата на торбички и тъмни кръгове под очите /в галерията/.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати