Няколко щури факти за секса

Секс

Всеки божи ден на планетата ни 120 милиона души правят секс. Счита се, че сексът е един от основните начини за решаване на семейните конфликти, но от друга страна провокира 1/3 от тях.

Сега ще научите някои щури факта за акта, който от векови движи света.

- сексът е най-добрият и сигурен начин за отпускане. Ефектът от него е 20 пъти по-силен от валиума. По-слаб, но също релаксиращ ефект, имат целувките. Човек прекарва средно две седмици от живота си в целуване.

Оплождане

- на мъжете, които правят редовно секс, им расте по-бързо брада.

- не се смейте на жени, които си падат по любовните романи. А по-добре се задомете за такава, защото те правят секс два пъти повече от жени, които предпочитат друг вид литература.

- сексолозите твърдят, че обувките и краката са най-големият фетиш в западната цивилизация. Най-известният фетишист, почитател на женски стъпала, е Куентин Тарантино. Той си падна от Ума Търман заради факта, че размерът на стъпалото й е №42.

- най-полулярният аромат на ядящото се бельо, което се предлага в сексшоповете, е на вишнa.

- секс в продължение на 1 час ще ви лиши от 360 калории.

- изследване на учените установи, че женските прилепи са изправени пред неочакван проблем: мъжките представители на летащите мишки имат най-висок процент хомовръзки сред всички бозайници.

Кама Сутра

- в рамките на едно денонощие плъховете правят секс 20 пъти. Царят на животните, лъвът, пък е в състояние в любовния си период да се съвкуплява до 50 пъти дневно с различни партньорки.

- на Гуам, най-големият от Марианските острови, има мъже, чиято професия е да отнемат девствеността на младите момичета. И то срещу заплащане!

- 85% от мъжете, починали по време на полов акт, в този миг са изневрявали на съпругите си.

- в Индонезия мастурбацията е противозаконна. Ако, не дай си Боже, ви набарат да се задоволявате сам или сама, ви грози обезглавяване.

- в Хонг Kонг мъжете имат право да убият жените си, ако ги хванат на калъп.

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Bai Ivan
Bai Ivan
25.05.2013 00:25
Само само 2 % от населението прави секс ?
0
0