Нова болест - както си спите, получавате оргазъм

Нова болест - както си спите, получавате оргазъм

Секс по време на сън е новото заболяване, от което страдат около 5 процента от мъжете и 2 процента от жените, съобщават сексолози.

Това е особен тип разстройство на съня, което е предизвикано от стреса, на който сме подложени, смята д-р Карлос Шенк, ръководител на екип учени от университет в Минесота, САЩ.

Нова болест - както си спите, получавате оргазъм

На английски заболяването се нарича сексомния. То се изразява в следното: както си спите, изведнъж се събуждате, целите в пот, от преживения оргазъм.

А партньорът ви, който е мислел, че сте го награбили в будно състояние, направо ще се учуди, ако разбере, че през цялото време кротко сте си спели.

Ако пък няма никой до вас в леглото и страдате от сексомния, отново ще се събудите от оргазмен взрив - този път сте си го доставили съвсем сами, с помощта на ръцете, но отново в спящо състояние.

"На хората, които не страдат от тази болест, им се струва смешно, но положението е направо трагично. Представете си, че сте скарани с половинката си и изведнъж се събуждате в нежна прегръдка с нея, а телата ви са слети? ", допълва е д-р Шенк.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
хаха
хаха
21.08.2013 09:09
И това ако е болест,дай Боже всекиму!Аз съм болна отдавна от нея!
0
0
Аз
Аз
20.08.2013 00:20
Айде бе! Куп нови болести. Заради постоянните нововъведения в списъка с болести, хората трябва да преправят учебници и т.н.
0
0