ezine.bg»Статии»Интимно»Еротична карта на Европа

Еротична карта на Европа

Еротична карта на Европа

В последните години, за добро или за зло, България се прочу като една от най-добрите дестинации за секс туризъм. Макар че нищо не е официално и стремежите за имиджа на страната да са други, истината е такава.

Секс туризмът има дълга история. Това е индустрия, носеща ежегодно милиарди. В зависимост от своята гледна точка различните правителства в Европа се стремят да развиват или ограничат тази практика.

Представяме ви своеобразна еротична карта на Европа или по-точно петте най-известни места на Стария континент, където този необичаен туризъм е разрешен и дори съответните правителства го насърчават.

Червените фенери на Амстердам

Тази дестинация привлича безброй туристи от двата пола и много от тях да се включат в сексуални приключения с жриците на любовта, работещи на така наречената улица на червените фенери. По цялата алея са разположени 300 единични стаи, които приличат на кабини.

Клиентите са очаровани от избора, който им се предлага. Това еротично място е пълно със секс магазини, театри и музеи. Предвидливо, според някои, до изхода на алеята пък се намира най-старата църква в Амстердам, където след разходка около червените фенери, туристите могат да успокоят евентуално гузната си съвест.

Улица Репербан, Хамбург, Германия

Някои туристи считат това място за по-гореща дестинация от Амстердам. Подобно на холандския град, по протежение на улицата са разположени малки стаи кабини. Разликата идва в това, че за туристите няма нищо скрито и те могат да станат свидетели на ставащи на момента сексуални актове.

Местната поговорка гласи, че на Репербан всичко е разрешено. Подобно на Амстердам, тази дестинация също има секс магазини, театри, барове, стриптийз клубове и нощни клубове за тези, които се интересуват от секс туризъм.

Сохо, Лондон, Англия

Това място също има прословутата история на бизнес центъра на сексуалната индустрия. Улиците са пълни с публични домове и проститутки. Тази дестинация обаче в последните години все повече се очертава като най-важен център на гей културата в Европа.

Улица Рю Сейнт Дени, Париж, Франция

Представители на най-древната професия и от трите пола работят на това място. Те покойно се разхождат по улицата, рекламирайки услугите си. Цялата улица е изпълнена със секс магазини.

Прага, Чехия

Тази източноевропейска дестинация се смята за най-горещата точка на еротичната карта на Европа в последните пет години. Наскоро тя дори бе обявена за секс столицата на Източна Европа поради многото легални еротични забавления, които предлага.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати