ezine.bg»Статии»Интимно»Късокраките мъже са тигри в леглото

Късокраките мъже са тигри в леглото

Нина НордНина Норд
Джедай
2k350
Късокраките мъже са тигри в леглото
Бамбукова кутия за бижута с огледало-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
24.00 лв.
Виж ››

Американски сексолози решиха да разкрият кои митове за секса са истина. Абсолютно вярно е, твърдят те, че колкото по-малко показва мъжът на една жена, че я обича, толкова по-настървено го преследва тя. Това се дължи на факта , че женската чувственост се активизира от мъжката агресивност или апатия.

Според средновековни митове, които битуват и днес, на мъжа му се полагат 5400 полови акта за целия живот. Това обаче не е вярно- половата мощ на мъжа зависи от това колко е тренирана половата му функция.

Важното е след 50-годишна възраст мъжът да не прекъсне рязко половия с и живот за дълго. Тогава може да се получи истински срив. Затова винаги поддържайте добро ниво на сексуални контакти – поне един-два пъти седмично.

Според един от митовете испанците и италианците, както и мъжете от кавказка националност са най-добри в леглото. Но националността на мъжа не влияе върху сексуалните му умения. Южняците са с буен темперамент, но може да се окажат ледени скулптури в леглото.

Има много хипотези за това по какво може да се познае размерът на мъжествеността на мъжа. Смята се, че големият нос, дългите пръсти или голямото ходило са равни на това, с което мъжът ще зарадва дамата си. Сексуалният потенциал на мъжа се определя от дължината на краката, съотнесена към торса.

Ако торсът е по-дълъг спрямо краката, мъжът е много надарен от природата. Което го прави винаги желан любовник, за който мацките разказват легенди, дори да не е наистина интересен в спалнята. Но честно мъжете с едри любовни габарити се научават как да ги използват по най-впечатляващия начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати