ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Светът е голям и любов дебне отвсякъде. Ако вие вече сте намерили своята половинка, с която смятате да прекарате живота си и част от вечността, може би е добре да отстъпите крачка или две назад и да се опитате да погледнете на връзката си обективно, за да прецените от кой тип е тя и какви са шансовете ви я да просъществува.

Скандали и страсти

Ако не сте сигурни дали през по-голямата част от времето се карате с партньора си или се сдобрявате с него, вие сте точно от онези конфликтни, но страстни натури, които не могат един без друг, но не могат и дълго време заедно.

Дните, които изкарвате заедно, са интересни, пълни с предизвикателства и запомнящи се, но чувствата ви постоянно се менят и това е причината постоянно да се карате.

Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Хубаво е, че караниците лесно се потушават със страстни целувки и прегръдки. В повечето време отношенията с половинката ви са в графата Сложно е, но добрата новина е, че тези двойки рядко стигат до раздяла.

Драма, драма и пак драма

Обикновено в такава връзка попадат хора, които в миналото си са имали горчив опит и сега това се отразява на отношенията им с настоящия партньор.

Често може да се случиш да отсъдите или да действате въз основа на негативен опит от миналото, поради което връзката с партньора минава през низ от възход и падения.

Партньорите в тази връзка често предпочитат да имат свое собствено неприкосновено време, а когато са заедно - вместо да се наслаждават на компанията си, предпочитат да анализират връзката си.

Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Парти партньори

Страстните съобщения, милите тагове и общите снимки са само част от характеристиките на такива двойки. Обикновено те комуникират много повече в социалните мрежи, отколкото на живо.

Партньорите в тази връзка имат много приятели и с удоволствие прекарват време с тях. За тези двамата животът е безкраен празник, защото те споделят еднакви възгледи за радостта и забавленията. Затова това са и едни от най-стабилните връзки, които изключително рядко се разпадат.

Ориентирани един към друг

Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?

Казват, че любовта не е да се гледате един друг в очите, а да гледате заедно в една посока. Именно такива са отношенията на партньорите, които са ориентирани един към друг.

Обикновено такава е връзката между хора, които имат много сходни хобита и интереси, не никога не спорят за нищо, винаги са на едно мнение и заедно работят за по-хубаво и светло бъдеще.

Щастливците, които са в такава връзка, обикновено никога не се карат, те успяват да разрешат всички конфликти чрез компромиси, като не се налага нито единият от двамата да направят твърде големи отстъпки.

В над 90 процента от случаите връзките на хората, ориентирани едни към други, приключват със стабилни бракове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати