Златните правила на щастливите семейства

Златните правила на щастливите семейства
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-15%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
23.80 лв.
Виж ››

Всяко семейство, което счита себе си за щастливо, има свои собствени златни правила, които спазват за запазване на хармонията в него. Но тук ще погледнем над този въпрос по-мащабно и ще се опитаме да съберем най-важните правила за щастливо семейство, които обикновено са общовалидни.

Партньорите винаги намират време за себе си

Независимо дали партньорите имат различни или сходни интереси и хобита, те се стараят да намират време за другия. Обикновено вечерят заедно, наслаждават се на някой филм по телевизията заедно или просто не забравят да общуват помежду си. Ходят заедно на кино, на театър, срещат се с общи приятели.

Ценене на личното пространство на другия

Да, колкото е важно да намирате време, в което да се наслаждавате на съвместното прекарване на времето си, толкова е важно да не ограничавате свободата на партньора си неговото лично пространство.

Ясно е, че повечето мъже обичат да пийнат биричка със свои приятели, гледайки любимия си футболен отбор. Жените, от своя страна, могат да прекарат с часове в някой МОЛ, пазарувайки с приятелки. Не че това е характерно за всички мъже и жени, но би трябвало да сте разбрали какво имаме предвид. И мъжът, и жената в едно щастливо семейство имат нужда от своето време, както и да не се чувстват обсебени от партньора си.

Добрият секс е важен за дълготрайната връзка

Щастливо семейство

Не подценявайте силата на секса. Едно семейство рядко би могло да се нарече щастливо, ако не намира време за един наистина хубав секс. А колкото по-често и колкото по-добър, толкова по-големи са и шансовете за по-дълго поддържане на здрава и стабилна връзка.

В случай на изневяра, тя никога не трябва да бъде признавана

Хубаво е да сте искрени с партньора си, но в случай на някой неволен флирт, забежка или дори изневяра, запазете този факт за себе си и в никакъв случай не го споделяйте с партньора си. Една мъдра приказка гласи, че изневярата може да бъде простена, но никога и забравена.

Присъствие на вълшебните думички

Благодарете се на всеки един миг, който прекарвате заедно и се радвайте на щастието си. Извинявайте се, когато сбъркате в нещо и не пестете милите думи към своята половинка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати