ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»По-голяма разлика – по-щастлив брак

По-голяма разлика – по-щастлив брак

По-голяма разлика – по-щастлив брак
Безжична преносима и водоустойчива Блутут колона
Практичен аксесоар за вашия дом:
Безжична преносима и водоустойчива Блутут колона
35.00 лв.
Виж ››

Британски учени твърдят, че тайната на щастливия брак се крие в избора на по-млада и по-умна съпруга. Проучването е обхванало повече от 1500 двойки.

След пет години 1000 от тях са били проверени дали са още заедно. Специалистите открили, че възрастовата разлика между съпрузите е от значение – ако жената е пет или повече години по-възрастна, рискът от развод е три пъти по-голям в сравнение с двойките на една и съща възраст.

Ако мъжът е по-голям, то шансовете за успешен брак нарастват.

Хората избират партньорите си на базата на чувства, физическо привличане, общи интереси и цели, но учените твърдят, че трябва да се взимат предвид и обективни фактори като образование, предишни бракове и др., за да се намалят неуспешните партньорства.

В същото време повечето британски мъже смятат, че закръглените жени са по-добри в леглото. Това показват резултатите от анкета.

Авторите на проучването са установили, че 89 процента от мъжете предпочитат да правят секс с по-пухкави жени.

Около 68 процента от представителките на нежния пол са на мнение, че по-едрите мъже са по-добри сексуални партньори.

Преобладаващото мнение и сред двата пола е, че по-закръглените партньори се стараят и се раздават повече, когато се отдават на интимни ласки. Данните от допитването сочат още, че докато спят, по-слабите хора се мятат и се въртят пет пъти повече от закръглените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати