ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Модерната булка се жени с черна панделка!

Модерната булка се жени с черна панделка!

Модерната булка се жени с черна панделка!

Традициите не са това, което бяха – доказателство за това са новите модели булченски рокли, които световно известни дизайнери лансират в началото на есента.

Кой е казал, че булките трябва да са облечени в бяло? Дори историята на роклята за венчавка отхвърля този цвят. В Средновековието момичетата са се омъжвали в ярки рокли.

Модерната булка се жени с черна панделка!

Идеолозите на сватбени премени Оскар де ла Рента, Вера Уанг и Клер Петтибоун в последните си колекции представят булченски рокли в розово, метално сиво и дори черно.

Роклите на Клер Петибоун напомнят цъфнали градини – тя използва десетина различни цвята за всеки тоалет.

Производителите на едни от най-скъпите сватбени рокли в света – St.Pucchi, представят тази есен снежнобели рокли с ярки принтове, а сащо така и кървавочервени оттенъци.

Специалистите по организация на сватби съветват столовете, масите и всичко на празничния ден да е кървавочервено, ако искате наистина да шашнете гостите си.

Тази есен булките са с асиметрични тоалети, с един ръкав и едно голо рамо. Такъв тип рокли удължават фигурата и я стесняват визуално.

Освен това, по мнение на водещи дизайнери, роклята с един ръкав изглежда адски секси.

Но бъдете внимателни при избора на аксесоари, ако сте облечена в такава рокля – колкото по-малко бижута и аксесоари сложите, толкова по-добре, за да не изглеждате претруфено.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати