Как да заченете с момче

Как да заченете с момче

Много бъдещи родители имат претенции към пола на детето си. В действителност ясно е, че това зависи от таткото. Яйцеклетката притежава Х-хромозоми, докато сперматозоидите имат и Х и Y хромозоми.

От яйцеклетка, оплодена от сперматозоиди с Х хромозоми, ще се появи момиченце. И обратното - от яйцеклетка, съединена с Y хромозоми - момченце.

Как да заченете с момче

Както се казва, какво ще се случи е Божа работа. Но ако искате да увеличите вероятността да заченете момче, ето какви трикове трябва да приложите:

- избягвайте секса 3-4 дни преди предварително изчислената дата за овулация. Това ще спомогне да увеличаване броя на сперматозоидите.

- откажете се от горещите вани.

- в идеалната ситуация жената трябва да изпита оргазъм преди мъжа.

- изберете поза, при която мъжът е отзад.

- бъдещият татко трябва да се постарае да еякулира възможно по-надълбоко във влагалището на жената.

- смята се, че ако мъжът изпие чаша кафе или лимонада два часа преди сексуалния акт, това ще увеличи количеството на сперматозоидите.

- постарайте се да не използвате лубриканти по време на акта.

(УТРЕ - Какви са трикове за зачеване на момиче)

Рейтинг

5 5
4 5
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анна
Анна
29.07.2015 09:36
Първо прочетете поне един учебник по биология за 10.клас и тогава говорете за X и Y хромозоми. Хората, които не знаят за какво иде реч, четат и си мислят- "Бре, бре, тези явно наистина разбират", а всъщност в това няма нито една вярна дума.
1
0
иван
иван
22.05.2015 16:54
един човек много искал да има момче но му се раждали само момичета и тогава той попитал своя съсед който имал само момчета -съседе как ги правиш тези момчета съседът отговорил ами отиваш си в къщи изкъпваш булката слагаш един дюшек всредата на хола слагаш и булката на него и почваш да обикаляш около дюшека и да викаш Какво да викам попитал -мен ще викаш !
3
0
Anonimous
Anonimous
09.08.2013 13:35
или с две думи - "ПРАВЕТЕ СЕКС"
Каквото дойде, това ще е. Ще си го обичате еднакво! :)
23
0