Трикове за по-луксозен дом с малко пари

1 от 4 Снимки

1. Подходящ цвят


Изборът на подходящ цвят е най-трудната задача при декорирането на стая. Но трябва да знаете, че има тонове, които незабавно внасят доза блясък в дома ви. Например тъмносив тон. На другия полюс са топли тонове, често подценявани. Последната категория включва бежови и кремави цветове. След това, за наистина специална и изискана атмосфера, можете да изберете злато или сребро, но в дискретни нюанси. Друг трик е да боядисате вратите в черно. Това автоматично ще създаде усещане за лукс. При това положение обаче трябва да изберете някои черни елементи за декорации. Белите стени със златисти орнаменти пък прави дома по-просторен, царствен и уютен.

Да имаш стилен дом може да бъде трудно, ако не разполагаш с много средства. За щастие, има начини да постигнете този ефект, без да харчите рекордни суми за скъпи мебели или декорации.

Интериорните дизайнери разкриха през годините някои трикове, които използват, за да придадат на къщите пищен вид, без собствениците да пръскат купища пари. Именно за тези тайни ще говорим в днешния материал. 

И така, вижте в галерията ни триковете, използвани от интериорните дизайнери за постигане луксозен и красив дом без много пари.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати