ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома
Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да подредим хола сиКак да подредим хола си
26 Ноем.
Интериорът на дома играе значима роля в постигането на тези цели, тъй като той предопределя енергията и визията на домашното пространство. Как да подредим хола си?
Как да подредим картините на стенатаКак да подредим картините на стената
18 Ноем.
Когато искате да украсите стените на жилището си с картини, художествени пана или други стенни произведения на изкуството, е важно да знаете как да подредите картините на стената.
Какъв матрак да изберем за детеКакъв матрак да изберем за дете
17 Ноем.
И вие като всеки родител искате детето ви да прекарва своите нощи в спокоен и пълноценен сън. За да се случи това обаче, матракът, на който спи детето, оказва изключително голямо значение. Какъв матрак да изберем за дете?
Как да декорираме дома си с плетива?Как да декорираме дома си с плетива?
30 Окт.
Когато става въпрос за плетива ние се сещаме за всякакви пуловери, елеци, шалове, шапки, ръкавици и какво ли още не. Но само за онези плетива, които носим върху себе си.
Как да освежим старите мебелиКак да освежим старите мебели
28 Окт.
Замисляли ли сте се обаче, че можете с малко усилия от ваша страна, както и срещу минимални разходи да освежите вече наличните си мебели? Как да освежим старите мебели!
Премахване на мухъл от банятаПремахване на мухъл от банята
17 Окт.
Ако мухълът се е появил наскоро, измийте го с белина. Измийте и подсушете мястото с кърпа и редовно контролирайте влажността в банята, за да не допуснете отново появата на мухъл.
Как да създадем уютен есенен интериор у домаКак да създадем уютен есенен интериор у дома
10 Окт.
Как да създадете уютен есенен интериор у дома?  Можете да го направите със скромен бюджет, ако имате малко умения и използвате нашите предложения за есенен интериор за дома.
Методът на Мари Кондо за подреждане на домаМетодът на Мари Кондо за подреждане на дома
04 Окт.
Коя е Мари Кондо? Тя е японката, която неочаквано стана световно известна, защото показа на хората по света как да изхвърлят и подреждат домовете си. Методът на Мари Кондо за подреждане на дома.
Полезни хитринки с лимонПолезни хитринки с лимон
27 Юли
Непретенциозният лимон може повече, отколкото някога сте предполагали. Полезни хитринки с лимон.
5 необичайни употреби на яйцата5 необичайни употреби на яйцата
10 Юли
Можете да ги поширате, да сготвите бъркани яйца, да ги печете, да ги сварите твърдо, да ги мариновате и какво ли още не. Въпреки това яйцата - тази здравословна храна, може да се използва по начини, различни от храненето.