Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Влагоабсорбатор у дома – ползи и приложенияВлагоабсорбатор у дома – ползи и приложенияМоже би никога не ви се е налагало да ползвате подобно съоръжение, ако живеете в дом, където няма влага, мухъл и плесени. Влагоабсорбатор у дома – ползи и приложения.
6 начина да превърнете малката си тераса в оазис6 начина да превърнете малката си тераса в оазисВсички си мечтаем един ден да имаме дом, който да е обзаведем не просто модерно, но и най-вече уютно. Терасите са едни от най-ценните кътчета. 6 начина да превърнете малката си тераса в оазис:
Етерични масла за свежест и благоухание у домаЕтерични масла за свежест и благоухание у домаЕтеричните масла са ароматни, летливи течности, които се намират в много цветя, дървета, корени, храсти и семена. Повечето етерични масла се извличат от растението чрез процеса на дестилация с пара.
Три аромата в стаята за по-добро настроениеТри аромата в стаята за по-добро настроениеСамо с едно от три, доказано ефективни етерични масла, може да внесете повече хармония в ежедневието. Още от древността тези аромати са използвани за по-добро настроение и спокойствие.
Защо трябва да имате зеолитни камъни в дома сиЗащо трябва да имате зеолитни камъни в дома сиЗеолитните скали са микропорести алумосиликатни минерали, те са с твърди частици и са изградени от кислород, силиций, алуминий и алкални метали. Какви са ползите от зеолитните камъни за домакинството?
Подходящи цветове за дневнаПодходящи цветове за дневнаВ дневната прекарваме голяма част от времето си и заради това е важното цветовете в нея да оказват положително въздействие. Вижте кои са подходящите цветове за дневна. Съвети при избор на цветове за дневната.
Как да изгоним паяците от дома си?Как да изгоним паяците от дома си?Паяците са нещо, което повечето от нас не искат да виждат в дома си. Как да прогоним паяците от дома? Как да държим паяците далече от дома си? Вижте природни средства за борба с паяците!
Как да се отървем от плодовите мухи?Как да се отървем от плодовите мухи?Щом настъпи пролетта и времето се затопли, плодовите мухи се превръщат в истинска напаст. Как да се отървем от плодовите мухи?
Идеи за пролетно освежаване на домаИдеи за пролетно освежаване на домаПролетта е сезонът, в който животът се ражда отново. Пролетта е чудесен момент да освежите дома си. Предлагаме ви няколко интересни идеи за обновяване на интериора.
Подходящи цветове за коридорПодходящи цветове за коридорВходното антре е първото нещо, което поздравява гостите у дома. Тази стая говори за собствениците много повече, отколкото изглежда. Как да изберем подходящи цветове за коридор?