Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Интериор на тийнейджърска стая: идеи за обзавежданеИнтериор на тийнейджърска стая: идеи за обзавежданеЮношеството е времето, когато момичетата оставят настрана куклите и прекарват все повече време, използвайки своя таблет или смартфон в стаята си. Как да обзаведем тийнейджърска стая? Идеи за тийнейджърска стая.
Хобита за вкъщиХобита за вкъщиИдеи за хобита за дома. Какви хобита за дома можем да практикувате? Идея за занимания у дома.
Хитри идеи за употреба на газираната вода в домакинствотоХитри идеи за употреба на газираната вода в домакинствотоЗнаете ли, че газираната вода не се използва само за пиене? Как да приложим газираната вода у дома? Приложения на газираната вода у дома?
Идеи за романтична украса на дома за Свети ВалентинИдеи за романтична украса на дома за Свети ВалентинСвети Валентин наближава? Как да украсите дома си за Свети Валентин и да изненадате любимия човек?
Грижа за фаянсовите и порцелановите съдовеГрижа за фаянсовите и порцелановите съдовеВсички използваме порцеланови и фаянсови съдове в домакинството. Но знаем ли как да се грижим за тях?
Етерични масла за КоледаЕтерични масла за КоледаДори и да не обичате зимата, няма как да не харесвате коледните празници и атмосферата, която създават те. Кои са коледните масла, придаващи празничен уют у дома.
Как да запазим по-дълго свежестта на коледната елха?Как да запазим по-дълго свежестта на коледната елха?Ако сте избрали естествената пред изкуствената елха за празниците, има няколко препоръки, които трябва да спазвате, за да удължите живота на коледното дърво.
Нека и вашата елха е модерна! Вижте какНека и вашата елха е модерна! Вижте какКоледа е отново наближава. Както във всяко друго нещо, и в тенденциите в украсата за елха има мода, която се променя ежегодно.
По-екологична Коледа? Ето как!По-екологична Коледа? Ето как!Големите празници са свързани с много почивни дни. Те са и поводи за чести сбирки с приятели и роднини. Те пък са свързани с повече пазаруване, повече готвене, повече хапване и повече пиене.
Естествена коледна украса за вашия домЕстествена коледна украса за вашия домМного ефектни играчки могат да се получат с помощта на шишарки и захар. Трябва да облепите кристалчетата захар по шишарката – крайният ефект ще бъде заскрежена шишарка.