Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Как да се отървем от плодовите мухи?Как да се отървем от плодовите мухи?Щом настъпи пролетта и времето се затопли, плодовите мухи се превръщат в истинска напаст. Как да се отървем от плодовите мухи?
Идеи за пролетно освежаване на домаИдеи за пролетно освежаване на домаПролетта е сезонът, в който животът се ражда отново. Пролетта е чудесен момент да освежите дома си. Предлагаме ви няколко интересни идеи за обновяване на интериора.
Подходящи цветове за коридорПодходящи цветове за коридорВходното антре е първото нещо, което поздравява гостите у дома. Тази стая говори за собствениците много повече, отколкото изглежда. Как да изберем подходящи цветове за коридор?
Минималистичен стил в интериора - какво трябва да знаем?Минималистичен стил в интериора - какво трябва да знаем?
27 Април
Аника Войт
Минималистичен стил в интериора - какво трябва да знаем? Минималистичният интериор е особено желан в съвременните жилища, които са с по-скромни размери.
Подходящи цветове за кухняПодходящи цветове за кухняКухнята е мястото, където приготвяте и консумирате храната си. Тя трябва да носи спокойно усещане. Ето кои са подходящите цветове за кухня. Цветовете за кухнята, които ще създадат уют и комфорт у дома.
Няколко идеи за Великденска украсаНяколко идеи за Великденска украсаВеликден е един прекрасен празник. Освен с пъстри яйца, той може да бъде посрещнат и с впечатляваща украса. Тук ще намерите няколко идеи за подходяща Великденска украса. Съвети за украсяване за Великден.
Защо си заслужава да изберете плетена украса за великденските яйцаЗащо си заслужава да изберете плетена украса за великденските яйцаВеликден отново наближава и много домакини вече обмислят как да украсят яйцата за празника. Ето една свежа и много практична идея, която спестява време и усилия.
Да украсим дома за Великден! Ето няколко топ предложенияДа украсим дома за Великден! Ето няколко топ предложенияВеликден е известен с големите си празнични трапези и изобилието от цветове и зеленина. И макар до скоро специалните украшения за празника като венци и фигурки на зайчета да не бяха популярни у нас, то сега все повече домакини им обръщат внимание.
Как да избелим яйцата за Великден?Как да избелим яйцата за Великден?
16 Април
Mariana
Можете бързо и лесно да избелите кафявите яйца само с помощта на вода, оцет, чиста гъбичка с грапава повърхност и малко желание.
Идеи за оригинални великденски подаръциИдеи за оригинални великденски подаръциВеликден е един от най-важните християнски празници. Честване на празника продължава 3 дни. По време на празненствата се събират роднини и приятели и си разменят козунаци и яйца.