ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома
Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да добавяме лимонов сок при пране?Защо да добавяме лимонов сок при пране?Защо да добавяме лимонов сок към прането? Лимоновият сок може да е от помощ на всяка домакина. Тези хитринки с лимонов сок при прането ще ви очароват.
Пет съвета за организиране на малка кухняПет съвета за организиране на малка кухняДомът ви е с малка кухня? Това може да се окаже голямо предизвикателство, ако обичате да готвите и да пазарувате. Ето няколко съвета, които ще са ви от полза, за да поддържате кухнята си организирана и добре разтребена.
Признаци, че матракът ви е за смянаПризнаци, че матракът ви е за смянаЕто признаците, че трябва да си потърсите нов матрак възможно най-скоро! Не подценявайте проблемите, които старият матрак може да ви причини.
Сменяте чаршафите си рядко? Ето какво ви грози!Сменяте чаршафите си рядко? Ето какво ви грози!Признайте честно пред себе си: кога за последно сменихте чаршафите на леглото си? Миналата седмица, минали месец или дори не помните?
Съвети за умно подреждане и сгъване на дрехи от Мари КондоСъвети за умно подреждане и сгъване на дрехи от Мари КондоОбичате ли да сгъвате дрехи, а имате ли твърде много и недостатъчно място където да ги подредите? Ако отговорът е Да, тогава ви предлагам да изпробвате съветите за умно сгъване на дрехите от Мари Кондо!
5 идеи за обзавеждане на хола5 идеи за обзавеждане на хола
29 Юни
Admin
Тъй като холът е помещението, в което членовете на семейството прекарват най-много време, то е и най-голямото в цялото жилище. Ето защо, обзавеждането му може да затрудни всекиго и на него трябва да се отдели най-много време и средства, особено при избора
Хюга - скандинавската тайна за уютен и красив домХюга - скандинавската тайна за уютен и красив домСкандинавците са вложили представите си за всичко, което асоциират с щастието, спокойствието и сигурността, в една дума - хюга. Казано с други думи, хюга е изкуство да се създаде спокоен, изпълнен с уют начин на живот.
Практични съвети при избор на перфектния килим за домаПрактични съвети при избор на перфектния килим за домаКилимите са важна част от интериора на всяка една стая, които могат да добавят особено усещане за уют и топлина в дома. Практични съвети при избор на перфектния килим за дома.
Важни съвети при избор на стилен интериор за баняВажни съвети при избор на стилен интериор за баняБанята, както и всяко друго местенце в дома, има нуждата от красиво интериорно решение, което да добави нотка на изящество и аристократизъм. Важни съвети при избор на стилен интериор за баня.
За хитри домакини: 9 домашни приложения на солтаЗа хитри домакини: 9 домашни приложения на солтаНай-популярната подправка в кухнята, без която не може да мине нито една храна е солта. Тя променя вкуса на храната, има и важно значение за поддържане на някои функции на организма.