Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
По-екологична Коледа? Ето как!По-екологична Коледа? Ето как!Големите празници са свързани с много почивни дни. Те са и поводи за чести сбирки с приятели и роднини. Те пък са свързани с повече пазаруване, повече готвене, повече хапване и повече пиене.
Естествена коледна украса за вашия домЕстествена коледна украса за вашия домМного ефектни играчки могат да се получат с помощта на шишарки и захар. Трябва да облепите кристалчетата захар по шишарката – крайният ефект ще бъде заскрежена шишарка.
Как да намалите разходите по КоледаКак да намалите разходите по КоледаЗа всеки празниците са свързани с големи разходи за покупки и пазаруване. Това понякога създава голям стрес и помрачава празничното настроение, защото преди Коледа харчим повече.
Как да декорираме дома си с плетива?Как да декорираме дома си с плетива?Когато става въпрос за плетива ние се сещаме за всякакви пуловери, елеци, шалове, шапки, ръкавици и какво ли още не. Но само за онези плетива, които носим върху себе си. Замисляли ли сте се обаче, че всяко плетиво само по себе си е синоним на топлина?
Практични приложения на фототапетите у домаПрактични приложения на фототапетите у домаМоже би някои от вас свързват фототапета с едни отминали времена, когато те се предлагаха в ограничени разцветки и модели. Днес обаче разнообразието от фототапети е толкова голямо. Ето практични приложения на фототапетите у дома.
Лофт дизайн - новият хит в интериораЛофт дизайн - новият хит в интериораКакво е лофт дизайн? Сред разнообразието на интериорни стилове се отличава един, който доста ярко контрастира на подредеността, стремежът към мекота и удобство, към елегантност и стил, характерни за болшинството интериорни решения. Такъв е лофт дизайн.
Как да създадем уютен есенен интериор у домаКак да създадем уютен есенен интериор у домаКак да създадете уютен есенен интериор у дома?  Можете да го направите със скромен бюджет, ако имате малко умения и използвате нашите предложения за есенен интериор за дома.
Най-актуалните тенденции в интериораНай-актуалните тенденции в интериораПредстои ви преместване в нова къща и не знаете как да я обзаведете?  Или чувствате нуждата от ремонт на дома?  Ето най-актуалните тенденции в интериорния дизайн през последните месеци.
Как да махнем дъвка от косата?Как да махнем дъвка от косата?Кошмарът на всяка дама – дъвка в косата! Това е редовен номер на момченцата в училище - да закачат момичето, което толкова ги дразни. Как да махнем дъвка от косата?
Пречиствател за въздух - какво трябва да знаемПречиствател за въздух - какво трябва да знаемПречиствателите на въздуха се оказват много важни уреди в днешно време. Въздухопречиствателите са особено полезни за хората, които живеят в големи градове и дишат замърсен въздух.