Как да сгънем сако?

Как да сгънем сако?

Саката и костюми са сред най-важните дрехи в гардероба ни. Те са от специфична материя и изискват специална грижа. Как да сгънем сако?

1
Съвети за Дома - Гладенето – няколко важни причини защо да не си го спестяваме

Гладенето – няколко важни причини защо да не си го спестяваме

15.02.2019057

Гладенето на дрехи е важно по много причини. То ви носи не само самочувствие, но дори е по-здравословно. Вижте няколко важни причини защо да не си го спестяваме.

Съвети за Дома - Как да съхраняваме костюмите

Как да съхраняваме костюмите

08.02.2019020

В днешното забързано ежедневие костюмът стана една удобна и практична дреха. Панталонът е функционален както за мъжете, така и за жените. А сакото – лесен начин да имате връхна дреха. Но как да съхраняваме правилно костюмите, за да ги ползваме дълго?

Съвети за Дома - Как да изгладим сако?

Как да изгладим сако?

07.02.2019026

Сакото е модерна, елегантна и удобна дреха, която е предпочитан избор и от жените, и от доста мъже. Но стилното сако изисква добра поддръжка. Как да изгладим сакото?

Съвети за Дома - Съвети за предпазване на дома от крадци

Съвети за предпазване на дома от крадци

01.02.2019024

Времето, в което живеем стана все по-несигурно, а крадците - все по-изпечени, ловки и изобретателни. Вижте съвети за предпазване на дома от крадци.

Съвети за Дома - Съвети при избора на ютия

Съвети при избора на ютия

28.01.2019034

Ютията е неизменен спътник на всеки, който изглежда изглежда добре. Тя допринася за спретнатия и изгладен външен вид, който прави отлично първо впечатление. Ютията е и един от уредите, които сменяме най-често. Вижте съвети при избора на ютия.

Съвети за Дома - Как се почиства кожено яке?

Как се почиства кожено яке?

24.01.20190108

Kачественото кожено яке никога не излиза от мода. Но за да го запазите дълго в добро състояние, ще трябва да се погрижите за материала. Как се почиства кожено яке?

Съвети за Дома - Как да махнем дъвка от косата?

Как да махнем дъвка от косата?

24.01.2019029

Кошмарът на всяка дама – дъвка в косата! Това е редовен номер на момченцата в училище - да закачат момичето, което толкова ги дразни. Как да махнем дъвка от косата?

Съвети за Дома - Как да премахнем успешно старите тапети?

Как да премахнем успешно старите тапети?

23.01.2019044

При ремонт на дома много често се сблъскваме с премахване на стари тапети. Това не е чак толкова трудна задача, но изисква своите тънкости и усилия. В следващите редове ще разберете как да премахнем успешно старите тапети.

Съвети за Дома - Съвети при избор на спално бельо

Съвети при избор на спално бельо

17.01.2019071

Правилният избор на спално бельо ще ви осигури комфорт в спалнята и качествен сън. Вижте важни съвети при избор и покупка на спално бельо.

Съвети за Дома - Грижи за костюми: Как да ги съхраняваме и почистваме

Грижи за костюми: Как да ги съхраняваме и почистваме

16.01.2019037

Костюмът е скъпа и елегантна дреха, когато е произведен от качествени материи. Правилната грижа за него е важна, защото той може да надживее своя притежател, ако се съхранява правилно.

Съвети за Дома - Естествен или ламиниран паркет да изберем?

Естествен или ламиниран паркет да изберем?

16.01.2019043

Видът на подовата настилка е важен елемент от интериора. Естествен или ламиниран паркет да избера? Вижте предимствата на двата вида подово покритие.

Съвети за Дома - Как да удължим живота на дървените мебели?

Как да удължим живота на дървените мебели?

14.01.2019060

Мебелите от дърво създават невероятно топла и уютна атмосфера в интериора. Но и те изискват грижа. Как да удължим живота на дървените мебели?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни