Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Практични съвети при избор на перфектния килим за домаПрактични съвети при избор на перфектния килим за домаКилимите са важна част от интериора на всяка една стая, които могат да добавят особено усещане за уют и топлина в дома. Практични съвети при избор на перфектния килим за дома.
Важни съвети при избор на стилен интериор за баняВажни съвети при избор на стилен интериор за баняБанята, както и всяко друго местенце в дома, има нуждата от красиво интериорно решение, което да добави нотка на изящество и аристократизъм. Важни съвети при избор на стилен интериор за баня.
За хитри домакини: 9 домашни приложения на солтаЗа хитри домакини: 9 домашни приложения на солтаНай-популярната подправка в кухнята, без която не може да мине нито една храна е солта. Тя променя вкуса на храната, има и важно значение за поддържане на някои функции на организма.
Спести време с тези трикове за лесно гладенеСпести време с тези трикове за лесно гладенеГладенето на прането е дейност, която не се харесва на повечето домакини. Това е еднообразна работа, която често е трудоемка, бавна и трудно дава добри резултати. Спести време с тези трикове за лесно гладене.
Полезно! Необичайни приложения на сапунаПолезно! Необичайни приложения на сапунаНай-доброто измиващо средство е сапунът и поддържането на хигиената не може да стане без него. Полезно! Необичайни приложения на сапуна
Разкрасяващите свойства на сатенените калъфки за възглавнициРазкрасяващите свойства на сатенените калъфки за възглавнициСатенената калъфка за възглавница е подходящ избор за запазване на красотата на кожата. Изненадващи ползи за красотата от сатенените калъфки за възглавници.
Топ 5 великденски идеи за декорации за домаТоп 5 великденски идеи за декорации за домаВеликден е само след седмица. Ако все още не сте решили как да украсите дома си, няма причина да се притеснявате. Ние ще ви помогнем.
Как да избелим яйцата за Великден?Как да избелим яйцата за Великден?
29 Април
Mariana
Можете бързо и лесно да избелите кафявите яйца само с помощта на вода, оцет, чиста гъбичка с грапава повърхност и малко желание.
Идеи за оригинални великденски подаръциИдеи за оригинални великденски подаръциВеликден е един от най-важните християнски празници. Честване на празника продължава 3 дни. По време на празненствата се събират роднини и приятели и си разменят козунаци и яйца.
Как да си направим великденски яйца с лицаКак да си направим великденски яйца с лицаКак да си направим великденски яйца с лица? Боядисване на шарени яйца за Великден. Как да нарисуваме лица на великденските яйца?