ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома
Съвети за дома

Съвети за Дома

Съвети за дома от Ezine.bg. Практични и ефектни съвети за твоя дом от А до Я. За дома публикации, препоръки и съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идеи за оригинални великденски подаръциИдеи за оригинални великденски подаръциВеликден наближава - един от най-важните християнски празници. Честване на празника продължава 3 дни. По време на празненствата се събират роднини и приятели и си разменят козунаци и яйца.
Топ 5 великденски идеи за декорации за домаТоп 5 великденски идеи за декорации за домаВеликден е само след седмица. Ако все още не сте решили как да украсите дома си, няма причина да се притеснявате. Ние ще ви помогнем.
4 съвета за правилна грижа за леглото4 съвета за правилна грижа за леглото
17 Март
Admin
Спално бельо, възглавници, завивки, матрак – това са нещата, които правят леглото Ви наистина удобно, приятно и отпускащо.
Как да свържем безжичните слушалки с различните устройства?Как да свържем безжичните слушалки с различните устройства?
23 Февр.
Admin
Популярността на този аксесоар постоянно расте и това се дължи на постоянно развиващия се пазар на такъв вид устройства.
Видове вани за баня - каква да изберем?Видове вани за баня - каква да изберем?Видове вани за баня - каква да изберем? За разлика от едно време, когато са се предлагали единствено бели на цвят вани, в наши дни можете да намерите вани в най-различни цветове.
Стилни идеи за декорация на коридорСтилни идеи за декорация на коридорИнтериорът на дома е тема, която винаги разпалва дълбок размисъл. В главата ви се борят различни визии и декорации и вие се чудите как да подберете най-доброто! Стилни идеи за декорация на коридор.
8 съвета за минимализъм в дома от Мари Кондо8 съвета за минимализъм в дома от Мари Кондо
18 Януари
Kristina Kambareva
Важно е да съхранявате с увереност предметите, които обичате и наистина да ги цените. 8 съвета за минимализъм в дома от Мари Кондо
Красиви и стилни идеи за декорация на банятаКрасиви и стилни идеи за декорация на банятаЧувствате ли, че банята има нужда от нещо? Сякаш е безвкусна, в сравнение с другите стаи у дома? Красиви и стилни идеи за декорация на банята.
Освободете място с правилата за подреждане на Мари КондоОсвободете място с правилата за подреждане на Мари Кондо
07 Януари
Мария
Методът Конмари е прост, но ефективен начин да подредите дома си. Следвайки няколко лесни стъпки ще се преборите с безпорядъка, а времето, вложено в чистене, ще може да се оползотвори в много по-приятни занимания.
Вана в банята - предимства и недостатъциВана в банята - предимства и недостатъциЕдин от начините да релаксираме вкъщи е да си вземем топла, ароматна и успокояваща вана. Вана в банята - предимства и недостатъци.