ezine.bg»Статии»За Дома»Фън Шуй»Отслабване според фън шуй

Отслабване според фън шуй

Отслабване
Moп с кофа с двойно действие
Практичен аксесоар за вашия дом:
Moп с кофа с двойно действие
70.00 лв.
Виж ››

Китайската система за хармония между човека и заобикалящата го среда фън шуй твърди, че наднорменото тегло е резултат не само от преяждане, но и от излишни мисли, излишни предмети на обкръжение, излишни "движения в живота".

Ето защо фън шуй прилага за решаването на проблема нелекарствен и нетрадиционен подход. Според източното схващане всеки човек може да се избави от излишните килограми, ако наистина иска това.

Китайските проповедници на древното учение твърдят, че основният проблем на наднорменото тегло е в липсата на сили, умението за нагласа към отслабване, неспособността за организиране и управляване на личното време и хранене.

Ако не сте организирани и нямате сили, време или желание да приведете в ред дома си или да разтребите гардероба си, то едва ли ще намерите време и за фитнес или приготвяне на здравословна храна.

Ябълка

За да се настроите за отслабване, най-напред трябва да се освободите от ненужните вещи. Фън шуй счита, че такива са всички онези предмети в дома ви, които вие и семейството ви не сте използвали повече от половин година. Например - играчки на пораснали деца, стари списания, книги, празни кутии.

Експертите по фън шуй са категорични, че за да отслабнете, трябва да прочистите и гардероба си. Защо ви е да пазите стария си пуловер или избелялата стара пола? Изобщо обличали ли сте ги някога?

Ако искате да отслабнете и да се избавите от излишните мисли и килограми, всеки ден изхвърляйте по една стара вещ. Ако ви е трудно да започнете със старите дрехи, съберете старите книги и списания или ги занесете в близката библиотека.

Не забравяйте, че всички наши мисли са материални и след старите вещи е ред и на старите мисли. И съгласно Закона на привличането, ако всеки ден си повтаряте срещу огледалото "Ужас, колко съм дебела", ще продължите да бъдете такава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
13.05.2015 07:40
Във Фън Шуй няма "Отслабване според фън шуй"!!!
10
0
сиса
сиса
10.07.2013 18:18
Дъра бъра..аз колкото пъти се замисля за това и хвърлям по нещо страро ,че то нищо няма ми остане..Глупости на търкалета.Тактиката за добро отслабване е много движение и редовно хранене и много вода..:)
7
0
Меги
Меги
06.05.2013 16:48
Е, ако не се отслабва, поне ще се поизчисти къщата :)
7
0
Бори
Бори
29.04.2013 21:22
Не ми допада..
Струва ми се, че няма нищо полезно в тази статия. :)
5
1