ezine.bg»Статии»За Дома»Съвети за дома»Как да декорираме интериора с картини и снимки

Как да декорираме интериора с картини и снимки

Декориране на дома

Когато сте новодомци и трябва да обзавеждате дома си, със сигурност ще включите в интериора и любимите си снимки или картини на художници.

За да направите това по най-умел начин трябва да знаете някои правила. Има тънкости, на които трябва да обърнете внимание, защото в противен случай има опасност да навредите на интериора.

Най-напред преценете дали стаите имат нужда от аксесоари на стените. Ако в тях има прекалено струпване на мебели с много шкафове и рафтове, най-добре забравете за картините и снимките по стените, защото ще претрупат интериора.

Ако прецените, че интериорът ви позволява подредбата на снимки, подберете такива с изключително качествено изображение. Ако закачите на стените фотоизображение, на което бляскат червени очи, ще прецакате всичко.

Картини в спалянта

Уместно е да отпечатите снимките върху пенокартон, който не се влияе от температурните промени. Такава услуга се предлага в по-големите фотостудия.

В последно време е супермодерно украсяването на стените с фотоколажи.

Трябва да обърнете внимание и на рамките. Те трябва да са в тон със самото изображение, а също така и с интериора.

Натюрморти е уместно да поставите в кухнята. За коридора предпочетете малки пейзажи, портрети или натюрморти с цветя. Семейните портрети са за хола, а за спалнята - гоблени, портрети на най-близките членове на семейството, репродукции, интимни скулптури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 9
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати