Топ 5 великденски идеи за декорации за дома

5 от 5 Снимки

5. Великденски заек


В много страни Великденският заек е задължителен гост на празника. Ако и на вас ви допада, включете го в декора си. Принтирайте или щамповайте силует на зайче и го поставете в рамка. По-сръчните пък могат да направят плетена фигурка или да ушият великденски заек от зебло. Ако ви бива в сгъването – оформете салфетките на масата или цветни клонки като великденски зайчета.

Великден е на прага ни. Ако все още не сте решили как да украсите дома си, няма причина да се притеснявате. Ние ще ви помогнем.

Както всеки друг празник, Великден също изисква да подготвите дома си. Добрият декор създава настроение и уют. Ето защо трябва да е подбран с вкус и желание.

Всеки може да си купи тривиалната украса, която се предлага буквално навсякъде. Ако обаче обичате да сте различни и влагате сърце и душа във всичко, което правите, направете сами декорациите.

Подгответе дома с помощта на някои от тези 5 оригинални идеи, които може да видите в нашата галерия. За целта ще ви трябва декоративна хартия в избрани от вас цветове, ножица, лепило, красива стъклена ваза, цветя и много много желание и добро настроение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати