ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-верните в любовта зодиакални знаци

Най-верните в любовта зодиакални знаци

Най-верните в любовта зодиакални знаци

Какво означава наистина да бъдем лоялни във взаимоотношенията? За някои хора това е толкова просто и се изразява в това да нямаме афера с друг човек.

За други това е по-сложно и означава да се защитаваме един друг, да си имаме доверие през всички върхове и спадове, които животът може да ни предложи.

Без значение каква е вашата дефиниция или какво казва вашият хороскоп, едно е сигурно: трудно е наистина да поемете ангажимент към половинката и да знаете, че отсрещният човек ще бъде до вас независимо от всичко.

В статията ще споделим някои от най-верните в любовта зодии, разбира се, това не означава, че зодия Рак е имунизирана срещу измама или че Стрелците не могат да бъдат лоялни и верни към половинките си.

Ние само ще подчертаем някои от по-често срещаните и характерни черти в поведението, които са склонни да придружават всеки зодиакален знак, и каква роля те могат да играят по време на връзката.

Ето кои са най-верните в любовта зодиакални знаци:

1. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите невинаги са най-добрите във взаимоотношенията (тяхната ревност често може да попречи да дадат най-доброто от тях), но когато става въпрос за това кой ще ви бъде най-лоялен до деня, в който умре, това е абсолютно Скорпион. Независимо дали те обичат или ви мразят, те ще бъдат лоялни към тази позиция завинаги. Скорпион ще ви защитава и ще бъде верен на вас без значение какво се случва, и ще очаква същото в замяна.

2. Рак (21 юни - 22 юли)

Ако намерят човека, с когото искат да бъдат, те ще прекарат целия си живот, отдадени на него. Раците, за разлика от Скорпионите, не се бори със зъби и нокти за своята връзка, но са верни и лоялни към половинките си. Разбира се, те могат да клюкарстват или да говорят зад гърба ви, за да се избегнат конфликт, но това не означава, че ви обичат по-малко или че са по-малко лоялни към връзката ви.

3. Лъв (23 юли - 22 август)

Най-верните в любовта зодиакални знаци

Лъвът защитава своите партньори и приятели по начина, по който се защитава - всеотдаен и яростен. Значимите за тях хора им стават толкова близки и често се оказват прекомерно разстроени, ако нещо лошо се случи с хората, които обичат. Лъвът ще стои на ваша страна, без значение какво се случва и ще бъде ожесточено против всеки, който някога ви е направил нещо лошо или говори против вас.

4. Телец (20 април - 20 май)

Телците са упорити и това е особено вярно, когато става въпрос за хората, които обичат. Те са известни с това, че са един от зодиакалните знаци, които са най-лоялни партньори и за тях е особено важно това кого обичат и с когото прекарват времето си. Въпреки че понякога могат да бъдат раздразнителни, след като телците ви обичат, те винаги ще ви обичат.

5. Везни (23 септември - 22 октомври)

Като управници на любов и романтика, Везните са склонни да бъдат отдадени на своите партньори. Но това, което понякога им пречи, е комбинацията от тяхната нерешителност, суета и любов. Когато попаднат сред погрешни обстоятелства, това може да бъде смъртоносно за техните взаимоотношения. Макар да са верни, Везните са много балансирани: те са също толкова способни да обичат и да се ангажират напълно. Тяхната вярност, просто зависи от това дали те намират правилния човек.

6. Близнаци (21 май - 20 юни)

Най-верните в любовта зодиакални знаци

Близнаците всъщност са много лоялни партньори в любовта, въпреки че знакът им може да подсказва друго. Това, което хората не знаят за зодиакалния знак Близнаци, е фактът, че те наистина са невероятни в отношенията. Те са толкова влюбени в някой, който ги вдъхновява, и ще бъдат със своите партньори в добро и лошо.

7. Овен (21 март - 19 април)

Разбира се, те определено са отдадени на хората, които обичат, и са твърде принципни, за да играят с идеята да бъдат двулични. Въпреки това, ако Овен намери нещо друго, което го интригува или изпитват силно привличане, той ще следва сърцето си.

8. Деви (23 август - 22 септември)

Девите са твърде параноични, за да бъдат напълно верни на човека до себе си, но те също са твърде параноични, за да бъдат потайни или да оставят връзката си в несигурни условия. Да, те ще се придържат към теб, ако те обичат, но щом интересът им умре, ще бъдат готови да продължат. Никога не се съмнявайте, че една Дева може да ви замести бързо.

9. Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите са по-лоялни от другите знаци. Те обичат да поемат водещата роля в отношенията и могат да се окажат супер-привързани към любимия човек. Ако не са внимателни, те ще приключат връзката си с пренебрежението от факта, че винаги изглежда, че полагат повече усилия.

10. Риби (19 февруари - 20 март)

Най-верните в любовта зодиакални знаци

Рибите са велики любовници, но често са толкова заклещени в своите магически въображаеми светове и са водени от вдъхновението си, че намират по-зелени пасища и се чувстват морално склонни да ги преследват. Рибите обичат да бъдат влюбени. Те искат животът да бъде еволюция на техните интереси и след като почувстват, че са надраснали връзката си, те ще продължат напред, независимо дали ви харесва или не.

11. Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите са категорично амбициозни, особено когато става дума за извършване на значителна промяна в света, и за съжаление това е точно това, което понякога ги проваля. Те са толкова филантропични, че ще жертват собствените си отношения в името на по-голямото добро.

12. Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците са страхотни хора. Но когато става въпрос за лоялност, те са прекалено причудливи и свободни, за да могат да се ангажират на 100%. Не че всеки Стрелец е някакъв измамник (очевидно), но ако на някоя зодия и е по-трудно да се ангажира, то определено е тази. Те просто са толкова гладни за опит и редовно се изкушават от непознатото. За съжаление, това често се пренася и в техните взаимоотношения.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати