Няколко съвета за щастлив живот от самата кралица Елизабет Втора!

Няколко съвета за щастлив живот от самата кралица Елизабет Втора!

Тя е истински пример за смела, всеотдайна, издръжлива и позитивна жена, която въпреки напредналата си възраст продължава да върши всички задачи, които изисква нейната титла.

Тя е ведра и усмихната и има какво да каже за живота. Чуйте я – съвети от Кралицата!

Здраве

За него кралицата съветва редовните профилактични прегледи при лекар, което е нещо, за което трябва да се досетите и сами.

Хранителни навици

Разбира се, че има готвачи, които се грижат за нейните желания от кухнята. И все пак макар да може да си позволи всичко, тя се придържа към прости, вкусни и здравословни ястия. Едни от любимите ѝ гозби, присъстващи в менюто ѝ, са пресните зеленчуците, риба или пилешко месо, приготвени на грил.

Закуската

Закуската обикновено е мюсли или нещо подобно. Плодовете също са сред храните, които тя обича. Забранени са пастата, хлябът, оризът и картофите. А онези скъпи кулинарни ордьоври, за които вероятно се чудите, като черен хайвер, трюфели и т.н., са само за специални празнини и случаи.

Консумация на чай

Той е любим и характерен на англичаните, но не това е причина кралицата да го препоръчва на всички. Чаят е естествен антиоксидант, които поддържа нивото на кръвното налягане и превантивна мярка срещу редица сериозни заболявания.

Физическа активност

Няколко съвета за щастлив живот от самата кралица Елизабет Втора!

Кралица Елизабет е истински пример, че движението е фактор за доброто здраве, енергичността и доброто настроение. Тя все още предприема различни пътувания, прави дълги разходки и практикува езда. Това са нещата, които я карат да се чувства тонизирана и отпочинала.

Сън

7-8 часа са напълно достатъчно, независимо от времето, по което ще си ги вземем. Кралицата си ляга по-късно, отколкото предполагате. Често остава до полунощ, но отново наваксва своите часове сън, необходими на организма, за да функционира правилно.

Наследственост

Ако сте късметлии в рода ви да има хора, доживели столетие и повече, вие също имате шанс да посрещнете дълбоки старини.

Брак

Няколко съвета за щастлив живот от самата кралица Елизабет Втора!

Стабилният и щастлив брак се основава на истинска любов, уважение и подкрепа. Съпругът на кралица Елизабет – принц Филип, е до нея и в добро, и в лошо вече 70 години. Двамата са имали щастието да намерят подходящия човек за себе си и да живеят живота си по най-добрия начин – заедно.

Стрес

Това е особен и наболял проблем в днешно време. За него кралицата има много просто решение, което следва. Нейната философия гласи, че нищо, което не подлежи на промяна и контрол, не си струва нервите.

Глезотийки

Всеки си има своите изкушения, пред които е безсилен... и така трябва. Не сме роботи и имаме своите слаби места. За кралицата това са шоколадът и другите сладки лакомства, които тя си позволява от време на време и в умерени количества.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати