Как да я впечатлиш според зодията

Впечатли жената според нейната зодия

Какво би ѝ харесало, какво би я впечатлило, на какво държи и какъв мъж иска до себе си – отговорът на въпроса: какво искат жените според техните зодии! Ето как да впечатлите жена!

Овен – няма да я впечатлиш с фитнес мускули и самохвално поведение. Тя търси стабилен мъж, със самочувствие с покритие, такъв, който да бъде нейният супермен. Мъж, който знае какво е да губиш, но и какво е да спечелиш. Горд и любвеобилен.

Телец – ще я спечелиш като я накараш да се почувства единствена и специална. За нея е важно да вижда, не само да усеща вниманието и интереса на мъжа към себе си. Търси мъж, който може да предложи сигурност.

Близнаци – общо взето на нея ѝ трябва някой, който може да я изтърпи. Двойственият ѝ характерът никак не е лек. Някой с чувство за хумор, способен на компромиси, интелигентен, умен и хубав, разбира се.

Рак – тя се нужда от някой, за който да бъде на първо място. Някой готов на сериозна връзка, романтичен, мил, нежен. Трудно се отпуска и разкрива, но щом веднъж го направи, ще направи всичко, за да вижда усмивката ви всеки ден. Тя е от жените, които знаят как да направят един мъж щастлив и да му дадат всичко, от което има нужда.

Двойка

Лъв – тя е горда, ослепителна, истинска кралица, която има нужда от крал. Трябва да се отличаваш от тълпата, за да те забележи. Обича подаръците и жестовете, които я карат да се чувства специална. Ако види възхищение в очите ѝ, със сигурност ще прояви интерес.

Дева – бъдете внимателни, защото тя ще анализира всеки детайл по вас – от визията, през думите, до поведението ви. Търси логика във всичко и нищо не ѝ убягва. Може да я спечелите, впечатлявайки я с интелект, чувство за хумор, дисциплина.

Везни – тя не се задоволява с нищо по-малко от най-доброто. Трябва да сте най във всичко, за да прояви интерес.

Скорпион – тя е пламенна, трудна за спечелване. Обича свободата си и не би се разделила с нея лесно. Ревнива е, така че не си помисляйте да ѝ давате поводи за съмнение. Обича предизвикателствата и приключенията. Иска да види, че се борите за нея, за да прецени дали си заслужава да ви обърне внимание.

Стрелец – харесва мъже с перспектива и виждане за бъдещето. Мъже с планове за живота, умни, с опит и истории за разказване. Чувството за хумор е задължително.

Флирт

Козирог – трябва да сте важна личност, за да ви обърне внимание. Да имате сериозна професия, да се развивате, да сте душата на компанията. Държи на трудолюбието и моралните ценности. Със сигурност ще ви проучи добре, преди да ви откликне.

Водолей – трябва да имате мнение и позиция по всеки въпрос, без да се страхувате да го изразявате. Това ще ви издигне в очите ѝ. Трябва да ѝ покажете, че може да ви има доверие и че сте готови на всякак лудории с нея. Вълнува се от различното.

Риби – тя е принцеса, която вярва в принцове и иска такъв до себе си. Някой, който да я закриля, да я обича, да бъде до нея. Вълнува се от изкуството, под всичките му форми. Романтиката също е нещо, което може да я впечатли.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати