Как да разберете, че той е влюбен във вас, но крие чувствата си

флирт

Въпреки че мъжете са по-силният пол, понякога и на тях им е трудно да разкрият чувствата си пред жената, към която изпитват симпатии. Някои се страхуват от отхвърляне, други се срамуват от възрастта си или от нещо, което харесват в себе си, трети – от финансовото си положение. Има и такива, които просто са си забранили да се впускат в сериозна връзка, но в даден момент са паднали в собствения си капан.

В следващите редове ще разкрием кои са признаците, по които може да разберете, че той е влюбен във вас, но крие чувствата си. Ако ги забележите, може би по-лесно ще предприемете действия, ако и вие тайничко си мечтаете за него.

1. Поглед – подтикнат от любовта, той изпитва неустоимо желание да се възхищава на обекта на своите чувства. Често спира погледа си върху устните, косата и любимите извивки на своята тръпка. Освен това, според проучване, когато някой гледа човека, в когото е влюбен, зениците му се разширяват. Ако го хванете в крачка и видите, че ви гледа втренчено, той би могъл да се притесни, изчерви, да си придаде сериозен вид или да извърне погледа си в опит да ви заблуди.

2. Внимание – когато един мъж прояви желание да се грижи и да обръща внимание на една жена, той определено има чувства към нея. Вниманието може да изрази по различен начин: някои отварят врати, други предлагат да закарат момичето, което харесват до вкъщи, трети – да носят багажа й и т.н. Обърнете внимание дали слуша онова, което му казвате, дали задава въпроси, дали се интересува.

3. Промени в поведението – сменя настроението си за минути, от едната до другата крайност. От забавен, може да стане груб, след това да разчупи обстановката с нелепа шега и т.н. Освен това, ако сте негова тръпка, вероятно ще прояви интерес към хобитата ви. Би могъл дори да посещава някое от тях съвместно с вас.

4. Допир – най-трудно за един влюбен мъж би било да устои на това да докосне обекта на чувствата си. Ще се опита да се доближи до вас, да докосне неволно ръката ви или да използва обстоятелствата в своя полза – да ви даде дрехата си, ако е студено, да ви помогне да слезете по стълбите и т.н.

романтика

5. Демонстрация на мъжественост – той ще опита да ви покаже, че можете да разчитате на него, защото е истински мъж. Ще изпълни молбата ви, обещанието си, ще се притече на помощ, когато имате нужда.

6. Език на тялото – това е нещото, което може да го издаде веднага. Потни длани и ръце, защото се притеснява, че е около вас. Треперене, напрежение в тялото или горда, изпъчена стойка, демонстрираща силата му.

Ефектът на огледалото също е характерен и може да издаде тайните чувства на някого. Той се изразява в несъзнателно копирате на позата на другия.

7. Промяна във външния вид – винаги се стреми да изглежда добре, когато е с вас. Носи новите си дрехи, хубав парфюм, тръгнал е на фитнес и т.н.

8. Стремеж към материално благополучие – той ще сподели плановете си за развитие, което ще му осигурят финансова стабилност и материално благополучие. Нормално е да се стреми към това, особено ако има дама, която иска да впечатли.

Дори да разберете кой е тайният ви обожател, не предприемайте действия. Оставете мъжа да направи първата крачка. Не наранявайте егото му, защото може да го принудите да избяга. Може да се държите мило, да му покажете, че го чувствате близък, насърчавайки го към действие по деликатен начин.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати