Ревниви ли са Телците

Ревниви ли са Телците

Телците имат огромни проблеми с ревността. Тя е неизменна част от характера им и е естествено продължение на личните им качества, но защо това е така?

Този зодиакален знак е под влиянието на Венера – планетата на красотата и любовта. Това прави желанието му за формиране на сериозна връзка неудържимо.

Спокойната и хармонична домашна атмосфера, щъкащите наоколо деца и грижите за любимия човек са необходими условия за постигането на емоционална сигурност на Телеца и като цяло основни фактори за неговото щастие.

Но в желанието да построи света около себе си, базиран върху идеалистичните си представи, често пъти е склонен да ограничи свободата на партньора си и системно да проявява ревност.

Тези представители на зодиака могат да вгорчат живота на всеки без да има реална причина за това, но ревността ги изяжда отвътре и те дори не се стремят да я скрият. Имат силно собственическо чувство и са склонни да го упражняват върху партньора си.

Ревността на Телците може да придобие такива грандиозни размери, че да стане унищожителна, както за тях самите, така и за околните. Естествено това дразни партньора на Телеца и е възможно чрез това си държание да го прогони от себе си.

Слепият стремеж на Телеца към хармония и щастие би могъл да доведе и до разруха. Те са склонни да правят сцени, да държат тон и да налагат ограничения.

Ревността на зодия Телец

При най-малкото отклонение от нормата в рутината на половинката си, те започват да душат наоколо за доказателства на злоупотреба с доверието им, което пък от своя страна подклажда раздразнението на другия и в един момент той е склонен да изневери на Телеца, само защото това е нещото, което рогатия постоянно очаква от него.

Телците никога няма да признаят това, но те постоянно си задават въпроса Ами ако той/тя срещне някой друг? , който не им дава покой. След като опознаят приятелите и колегите на половинката си, те биха могли донякъде да се поуспокоят.

С годините Телците се научават да контролират това силно чувство на ревност, но то никога не ги напуска напълно. Те винаги зорко ще наблюдават половинката с края на окото си и ще подлагат на съмнение действията и. Склони са да дадат свобода дотолкова, че да не разрушат връзката си, но вътре в тях винаги ще бушуват изпепеляващи чувства.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати