ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са най-емоционалните зодии

Кои са най-емоционалните зодии

Най-емоционалните зодии
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Всички имаме емоции, но при някои от зодиакалните знаци те са много по-силно изразени. Те силно преживяват ситуациите, тревожат се за всичко или бързо се ядосват.

За останалата част от знаците те изглеждат дори твърде емоционални, считат ги за твърде драматични. Въпреки че за другите зодиакални знаци тези емоции са прекалени и те не ги разбират, за по-сензитивните зодии те са напълно реални и истински.

Ето кои са най-емоционалните зодии!

Рак

На първо място в класацията е Ракът, като е най-уязвимият и емоционален сред всички зодии. Той е роден емпат и силно съчувства на околните. Той е мил, добър и винаги ще ви помогне, дори и да не ви познава. Обаче дълбоко в себе си е несигурен, притеснителен и силно раним.

Той силно се вълнува какво мислят другите за него и ако някой го нагруби силно ще го преживява. Въпреки че се опитва да скрие емоциите си под добре изградена стена, той отвътре е мекушав и нежен.

Тъга

Страхува се от груби и агресивни хора, както и от това да бъде отхвърлен. Той е най-невинният от зодиакалните знаци. Въпреки това неговите негативни емоции са толкова силни, колкото и позитивите.

Риби

Те също са големи емпати. Даже твърде големи. Винаги усещат емоциите на другите и ги изживяват. А когато те самите са наранени, те го преживяват двойно по-силно, отколкото всъщност е. Често имат проблеми с това да намерят себе си и да се грижат за себе си, защото са твърде заети да се грижат за другите.

Те винаги ще се опитат да помогнат с проблемите на другите и да се погрижат за тях. Също така те са сред най-романтичните зодии и любовта им е много силна, както и разочарованието. Често изпадат в депресивни състояния, защото някой се е скарал с тях или се е държал несправедливо с тях.

Скорпион

Скорпиона и всеизвестен като агресивно емоционален. Докато това е безспорен факт, емоциите и характерът на Скорпиона са много по-дълбоки от просто агресия. Той е много сложна личност и тъй като е силно потайна, не позволява просто така емоциите му да бъдат разкрити.

Емоции

По тази причина дава вид на почти безчувствен и даже мрачен. Докато реално може да бъде такъв, той също може да бъде много грижовен, любвеобилен и изпълнен със страст. Неговите негативни емоции са защитна реакция, защото вътрешно се страхува да не бъде наранен.

Това бяха най-емоционалните зодии, с които трябва да се отнасяте внимателно. Те са раними и лесно изпадат в униние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest