Как да скъсам с жена Везни?

раздяла с жена Везни

Като деца на Венера, емоционална вътрешна борба на Везните е сериозна работа. Но в мига, в който усетят че се каните да скъсате с тях изведнъж са готови да направят всичко, за да спасят връзката си. Ако сте решили, че искате да прекратите отношенията си с жена Везни трябва да бъдете особено внимателни и да не й позволите да ви разколебае с обещание за някакво неуловимо щастие.

Имайте предвид, че тя няма да се поколебае и за секунда да каже всичко, което й е в главата и сърцето, за да видите и усетите болката й. Като изкусен манипулатор, жената Везни ще се направи на слаба и ранима, разчитайки на вашата защитническа страна и на милостта ви, за да останете с нея.

Тъй като жената Везни е влюбена в самата идея за любов, на нея ще й е трудно след раздялата. Всичко, което тя иска, е да бъде във връзка и да научи абсолютно всичко за вас, от това, което обичате, до всякакви подробности за семейство ви.

Тя има нужда постоянно да й се объща внимание и да се чувства обичана. Ако се държите студено или дръпнато, тя ще изпадне в паника и ще започне да търси причината за държанието ви докато същевременно се умилква, усетила привкуса на раздялата.

При всички случаи, освен ако тя не даде идеята, поставянето на край на връзката ви ще бъде трудно. Съвсем възможно е тя да ви омае с приказки и обещания и да ви накара да промените решението.

Ако все пак сте решили категорично да се разделите с жена Везни, то най-добре го направете много бързо и уверено, защото тези дами могат да бъдат много убедителни, когато се опитват да задържат мъжете си.

раздяла

И макар да изглеждат отчаяни в опитите си да ви задържат и разбити, ако не успеят, жените Везни са известни с това, че сравнително бързо се съвземат след раздяла. Може да са емоционални по време на цялата ситуация, но след като сте напуснали живота й окончателно, тя ще се върне към нормалната си рутина доста бързо. Това не бива да ви кара да я презирате, защото това е знак, че тя продължава живота си, а тя го заслужава. Също и вие.

Когато жената Везни вече има някого, с когото би могла да започне връзка, чак тогава тя зарязва сегашната си половинка, защото иска да се увери, че романтичният й живот ще продължи, макар и с друг. Тогава може да очаквате един дълък, детайлен разговор за всички моменти, когато се е чувствала недооценена или когато е смятала държанието ви за нечестно.

И след като приключи това, тя просто ще си тръгне. Странно, но жената Везни вярва, че една нещастна връзка е по-добре от това да бъдеш сам, така че обикновено тя няма особено дълги периоди в живота си, когато е сама. Така че ако сте решили да скъсате с нея ще ви е много по-лесно ако я представите на нов, симпатичен, свободен мъж.

Друго, което може да я накара да си тръгне от вас, е ако се държите егоистично и не зачитате мненията и желанията й. Ако си правите каквото искате и когато искате това ще я отблъсне и ще нарани нежната й душа, и тя активно ще започне да търси някой, който ще я пази и обича по начина, по който тя иска.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати