Как да скъсам с жена Овен?

Как да скъсам с жена Овен

Жените Овен могат да се почувстват ужасно при любовна раздяла, особено ако не е била тяхна идея. Когато биват зарязани или чувстват обида, те могат да станат много драматични, следователно трябва да бъдете внимателни при раздяла с жена Овен.

Най-лесно би било просто да ги убедите, че връзката ви не си струва да продължава и да поговорите с тях, дори и когато отказват да приемат фактите. Това, което трябва да знаете за жените Овен, е, че приключат ли една връзка, няма нищо, което да ги накара да променят решението си. Затова трябва да сте сигурни, че искате да скъсате с жената.

Ако планирате да се разделите с жена Овен, имайте предвид, че трябва да сте подготвени и да имате план за действие, тъй като тя лесно може да ви хване обратно в примката си, а караниците, които може да започне са умопомрачителни.

Различна стратегия би била да я убедите, че е нейна идея нещата между вас да приключат. Трябва да се превърнете в това, което тя мрази най-много, което е човек, който е мързелив, страхливец, неспособен да се концентрира или да взема решения. Ако искате да скъсате с жена Овен, трябва и да бъдете много песимистични, особено когато тя е наоколо.

Когато ѝ хрумне нова идея, е добре да казвате нещо от рода, че това е най-глупавото нещо, което е можела да измисли. Освен това, ако говорите постоянно за недостатъците на зодия Овен, макар и тези разговори да не водят до скандали, със сигурност ще се стигне до раздяла. Само не забравяйте, че когато спорите с жена Овен, трябва да сте уверени и дипломатични, особено ако искате да по-скоро да се отървете от нея.

Раздяла с жена Овен

Както казахме, най-лесният начин да я накарате сама да скъса с вас, е като проявявате качества, които тя мрази. И като ѝ дойде до гуша, започнете да я умолявате да остане с вас. Ако паднете на колене и заплачете, ще е още по-добре, защото тя наистина мрази да гледа колко жалки могат да бъдат хората.

Друг начин, по който може да я накарате да скъса с вас, е ако ѝ кажете, че искате да сте до нея ден и нощ, защото тя просто мрази да бъде задушавана. Както беше казано преди, жалките хора я отблъскват, така че е добре да се държите възможно най-жалко.

Не бива да си тръгвате от жената Овен без обяснение обаче, защото тя обича предизвикателства и ще ви преследва, докато не се изправите лице в лице. Освен това, когато чувства, че не може да има някой мъж, тя може да започне да го иска и да го преследва още по-ожесточено от преди.

Така че най-добрият начин да скъсате с жена Овен, е като просто приключите нещата бързо, като я уверите, че тя е победителят и че може да ви има, когато поиска. Това е най-сигурният начин да я накарате да изгуби интерес към вас.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати