ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Десет признака, че си типичната Дева

Десет признака, че си типичната Дева

Признаци, че си типичната Дева

Девата е шестият знак на зодиака, нейната управляваща планета е Меркурий. Елемент - Земя. Цветовете на Дева са синьо, зелено и кафяво. Камъкът, съответстващ на знака на зодиака, е карнеол, метали са калай, мед. Щастлив ден на Девата: сряда. Щастливото число е пет.

Кои са чертите на характера ви, които биха ви издали, че сте типичната Дева?

Срамежливи и емоционални сте

При ново запознанство типичния представител на зодия Дева изпитва до голяма степен срамежливост. Те лесно се зачервяват, сочат с погледа си надолу и стеснително снижават гласа си в първоначален разговор с непознат. По характер Девата е романтична, доверчива зодия. На външен вид, може да ви изгледа студена, но това съвсем не е така. Зад външната студенина се крие вълна от емоции и чувства. Само този, когото Девата обича, ще види истинските чувства и емоционалната и страна.

Отличавате се с наблюдателност и анализ

Девите внимателно анализират обекта на своите интересите, ценностната система, положението в обществото, отношението в семейството.

Добър приятел сте

Девата е добър приятел

Девите са без съмнение много надеждни приятели и колеги. Можете напълно да разчитате на тях. Те обещават само това, което са в състояние да изпълнят. И винаги ще спазят обещанието.

Желанието за помощ

Типичния представител на зодия Дева изпитва необходимост да бъде полезен към обществото.

Харесвате откровените разговори

Девите ще споделят своите желания, ще разказват личната история на живота и собственото си семейство.

Цените ролята на семейството

Семейството за Девата заема първо място, така че ако искате да я спечелите, бъдете внимателни и сериозни по отношение на близките.

Зодия Дева

Държите на чистотата

Девите са олицетворение на чистотата и то не само физическа, но и морална. Те са чисти в мисли, желания, цели, скърцат по отношение на храната и са внимателни във всичко, което касае тяхното здраве. Чистотата за тях е защита от външни влияния и защита на здравето. По правило Девите имат добро здраве и живеят дълъг живот.

Загрижени сте

Девите са много грижовни към тези, които обичат. Тази зодия не пести съвети, подаръци и прегръдки. Те винаги се тревожат за здравето и благополучието на своите близки.

Искате да угодите на всички

Деветия признак е в това, че тази зодия се опитва да угоди на всички. Те се опитват да се приспособят към другите и техните желания.

Това е много чувствителна зодия.

Пестеливи сте

Девите са много пестелива зодия, но в своята пестеливост те изхождат от практическа необходимост, нямат нужда от нищо излишно, прекомерността им е чужда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати