Най-добрите и най-лошите черти на зодия Козирог

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Козирог

Представителите на зодия Козирог обожават да планират всичко и да съставят конкретна стратегия, за да постигнат всяка една цел в живота си.

Дори и просто ежедневните им планове са винаги разписани по часове, тъй като това ги успокоява и им дава сигурността, че ще успеят с всичките си задачи. Искат винаги резултатът от действията им да е такъв, какъвто са си го представяли в мислите.

Полагат всички усилия за това, стараейки се да сбъднат мечтите си. Много са пунктуални и обожават около тях хората да са също такива. Заедно с това са практични и структурирани в организацията си за деня.

Можем да добавим и че представителите на зодията Козирог са много сдържани във всяка една сфера от живота си. Именно затова често се възприемат за самотници, но това не е така. Те просто обичат да бъдат заобиколени единствено от хора, които истински ги ценят и държат на тях.

Най-добрите черти на зодия Козирог:

- здравомислещи;

- практични;

- сериозни;

- реалисти;

- верни;

- внимателни;

- земни;

- грижовни;

- търпеливи;

- дисциплинирани;

- отговорни;

- амбициозни;

- мотивирани;

- решителни.

Най-лошите черти на зодия Козирог:

Лоши черти зодия Козирог

- инати;

- потайни;

- материалисти;

- ревниви;

- прекалено мудни;

- затворени;

- много доверчиви;

- взискателни;

- невнимателни;

- властни;

- интроверти;

- песимисти.

Тази зодия е под покровителството на земните стихии и това значи, че те са творчески личности, а също така са добри организатори. Доста пластични са в различните ситуации - умеят да се адаптират към конкретните възможности, които им предоставя животът.

Както и при всички зодии, така и при Козирога важи правилото за различната страна на монетата. Това значи, че едно и също качество при определени обстоятелства може да се разглежда като положителна черта на характера, докато при други - като лоша. Всичко зависи от момента и от това дали чертите на характера не се превръщат във фикс-идея. Например мания за постигане на нашите планове въпреки всичко и всеки.

При Козирога не се наблюдава подобна тенденция. Въпреки това не можем да кажем, че всички представители на този знак са едни и същи, тъй като на нашите силни и слаби черти оказва влияние не само зодията, а и редица други фактори.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати