ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»10 качества на идеалния мъж

10 качества на идеалния мъж

10 качества на идеалния мъж

Ако сте гледали култовият сериал "Сексът и градът" няма как да не ви е направила впечатление и не по-малко култовата реплика на Кари Брадшоу, която казва, че Единственият начин да срещнеш идеалния мъж е да го родиш...

Ние изобщо няма да спорим с нея, но в следните редове ще се опитаме да изброим кои качества на един мъж биха го превърнали в ИДЕАЛЕН.

Ето 10 качества на идеалния мъж:

1. Да е искрен

Никой не обича да го лъжат, по този въпрос няма две мнения. Но ние, жените, обичаме мъжете не само да не ни лъжат, но и да споделят с нас личните си проблеми. Всъщност според повечето психолози сме много по-добри слушатели от мъжете.

2. Да е внимателен

Идеалният мъж винаги трябва да е внимателен с нас - да ни изслушва, да ни помага и да е галантен.

3. Да е отдаден на връзката

Мъжът трябва да е напълно отдаден на връзката ви, така че вие да знаете, че той е само ваш и няма никаква причина да ревнувате, от която и да е друга жена.

4. Да е позитивен

За да се чувствате вие самата позитивно настроена означава и мъжът до вас да е позитивно настроен, а не черноглед.

Какъв е идеалният мъж?

5. Да ви цени

Независимо дали харесва как готвите, какво е хобито ви, какво спортувате и т.н., един мъж трябва непременно да цени жената до себе си и да ѝ показва това при всеки удобен повод.

6. Да е добър в леглото

Сексът не е всичко в една връзка, но всяка жена цени добрият секс. Това си е самата истина!

7. Да е забавен

Както е казал Боб Марли, "Най-красивата извивка от тялото на една жена е нейната усмивка! Така че, мили мъже, не забравяйте да ни разсмивате, ако искате да си останем толкова красиви във вашите очи, колкото когато сте ни срещнали и сте ни обикнали.

8. Да е стабилен

Жената очаква от един мъж да може да я защитава и да ѝ осигури приличен начин на живот!

Двойка

9. Да се грижи за фигурата си

Не са много жените, които харесват прекалено мускулестите мъже, които изглеждат буквално "напомпани". Но и жените, които си падат по онези мъже с провисналите бирени коремчета също се броят на пръсти!

10. Да е щедър

Е да, би било чудесно да попаднем на богат мъж, но какво от това, ако той се окаже скръндза и брои всяка своя стотинка. Доста по-приятно би било да не е чак толкова богат, но за сметка на това да е щедър и да се сеща от време на време да ни зарадва с някакви макар и дребни подаръци за жени. Коя мацка не обича романтичните изненади? !

Това бяха 10 отличителни черти на идеалния мъж. Разбира се, убедени сме, че всяка дама би добавила по свой вкус поне още 10.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати