ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какъв е бащата Козирог?

Какъв е бащата Козирог?

Какъв е бащата Козирог

Вярвате или не в астрологията, но от мъжете, които от родени с различни зодиакални знаци се получават съвсем различни бащи. Мъжете Козирог са твърдо убедени, че техните деца са тяхно пълно копие, което важи не само за визуалните им качества, а и за характера на малчуганите.

Това значи, че според тези бащи, децата им ще имат същите желания, мечти и цели точно като тях. Изискванията, които поставят пред децата им са доста сериозни във всяка една възраст, вдигайки летвата с всеки изминал ден. Именно от това и следва логичния извод, че за бащите Козирог децата са им длъжни и те не осъзнават понякога дори грешката на възпитанието си по този начин.

Какъв е бащата Козирог?

Начинът на възпитание на бащите Козирог си има и една много голяма положителна страна, а именно това че те никога няма да избягват своите родителски задължения и винаги ще се стараят да подкрепят и да помагат на децата си, за да стават все по-добри. С лекота биха отишли дори и на родителска среща в градината или на училище, ако се налага. За тях всички тези трепети за бъдещето на детето не са никак чужди.

Те подхождат и доста отговорно към ролята си на баща, затова още с разбирането на хубавата новина, че ще стават баща, започват да мислят и да разсъждават над това как биха могли да повишат финансовия статус на семейството им. Ако усетят, че финансите сега няма да бъдат достатъчни, за да осигури отлично бъдеще на наследниците си, то веднага ще се заеме с търсенето на допълнителен доход.

За съжаление понякога могат да са и много властни, с което дори е възможно сами да потиснат големия потенциал на децата си, изисквайки прекалено много от тях тук и сега. Те не разбират, че децата не са тяхно копие, а отделна личност и нейните желания е редно да се уважават.

Семейството на мъж Козирог

Твърдо убедени са в това, че съществуват само две гледни точки - едната е неправилната, а другата е тяхната. Разбира се, че те смятат, че винаги са прави и за това няма повод за съмнение дори. Това може много да им пречи в създаването на доверителни отношения с децата им, тъй като дори не искат да слушат аргументите им, ако наследниците им не са съгласни с нещо с тях.

Според мъжете Козирог децата са длъжни да са винаги на тяхното мнение и дори нямат моралното право да поставят гледната им точка под съмнение. Ако жената до тях успее да потуши този стремеж да са винаги прави, тогава от мъжете със зодия Козирог могат да станат безумно грижовни и добри бащи.

Четете още: Какъв е бракът с Козирог

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати